Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viktoria82

Co z 2 okresem po postinorze ?

Polecane posty

Gość viktoria82

Hej dziewczyny napiszcie jak to u Was bylo z tym kolejnym okresem po postinorze, bo ja wlasnie jestem przed tym 2 okresem.... i czekam na niego z niecierpliwoscia. Pozdrawiam

Hej dziewczyny napiszcie jak to u Was bylo z tym kolejnym okresem po postinorze, bo ja wlasnie jestem przed tym 2 okresem.... i czekam na niego z niecierpliwoscia. Pozdrawiam P.S. Sory za powtorke ale pomyliły mi sie liczby.

Gość semijoe
nie wiem jak drugi ale pierwszy spóznił mi sie miesiac prawie. przygotuj sie na to ze postinor rozlegulował ci cykl i teraz mozesz czekac na drugi okres długo

Gość lolly
u mnie okres nawet po postinorze regularny. wlasnie przedwczoraj dostalam 3 okres od postinoru i czuje sie b. dobrze. ale nie da sie ukryc ze postinor to bomba hormonalna i nie chce juz tego NIGDY brac....okropnosc

do semijoe : dziekuje Ci za tą odpwiedz troche mnie uspokoilas, czekam choc to jest trudne i denerwujace ;/ my to kobiety mam przegranie....

do semijoe : dziekuje Ci za tą odpwiedz troche mnie uspokoilas, czekam choc to jest trudne i denerwujace ;/ my to kobiety mam przegranie....

Gość semijoe
nie masz sie co martwic skoro zazyłas postinor w dopuszczalnym czasie. i naprawde nie martw sie tym ze okres ci sie spoznia, jeszcze przez co najmiej kilka nastepnych okresów możesz miec nieregularnie .