Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aisza

czy sa tabletki po miesiacu ciazy zeby mozna usunac?

Polecane posty

Gość aisza

urodzilam niedawno dziecko ma juz 2 mies po tym kochalismy siez chlopakiem i wpadlismy poraz kolejny wiem wiem debile!! ale co hormony robia swoje nie wiem gdzie sie zglosc i czy sa wogole take tabletki

Gość Kinia25
Najlepiej będzie niedojzała dziewczyno jak urodzisz to dziecko i odrazu ze starszym oddasz do adopcji. Im bedzie lepiej a ty bedziesz mogła robic sobie nastepne.

Gość Ehhhh
To straszne, ze sa kobiety, ktore zrobilyby wszystko, zeby moc miec dziecko, a nie moga, i ze sa niestety tez inne- takie bezmyslne jak ty ( a jest ich multum), ktore po miesiacu ciazy chca sie jej pozbywac... Przykre i wola o pomste do nieba! Tabletki to ty sobie lepiej antykoncepcyjne bierz albo wkladke spraw albo sie wysterylizuj, bo ten krag bedzie tak w nieskonczonosc trwal!

aisza.... na tabletki wczesnoporonne to chyba za późno. Moze się mylę. Idź lepiej szybko do lekarza i jego zapytaj. Na temat Twojej decyzji się nie wypowiem... bo nic dobrego dla ciebie z tego nie wyniknie.

Gość Ja bym na miejscu twojej matki
ciebie usunela nieodpowiedzialna gowniaro!!!

Gość a ty w ogole
2 miesiace po porodzie juz mialas okres i moglas sie kochac? Cos mi sie nie chce w to wierzyc... Skad w ogole wiesz, ze jestes w ciazy? Lekarz to potwierdzil? Jesli tak, to czemu od razu z nim nie porozmawialas? Cos mi sie wydaje, ze sciemniasz nieco...

Gość to prowaokacja
jakiejs durnej małolaty.

Gość taki jeden ktos
sa, mifepriston, w Polsce niezarejestrowane i nielegalne. Stosuje sie je do 7 tyg. ciazy.

Gość ze jak
??? miesiac po??? teraz tos ie mozesz juz tylko modlic albo oskrobac.