Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja..

Kiedy nakleic plasterek???

Polecane posty

Gość Ja..

Wczoraj wieczorem dostalam okres, niestety dopiero dzis wieczorem dostane plasterki anty.Czy moge je przykleic wieczorem czy jest juz za pozno i muszeczekacdo nastepnego okresu???

Gość plasterek
Przeczytaj dokładnie ulotkę,ale wydaje mi się że jeszcze możesz.A tak w ogóle to te plasteerki to jedno wielkie g..... Też je aktualnie używam i ciągle mi się odklejają,przemieszczają,po wyjściu z wody ledwie się trzyma.Na szczęście potem w miarę mocno się doklejają,ale i tak klej wokół plasterka brzydko wychodzi i nieciekawie to wyglada.Ciekawe czy jest skuteczny ale o tym przekonam się za tydzień jak dostanę okres lub nie.O zgrozo!!!!!!!!!!!!!

Gość Ja..
No wlasnie czytalam duzo ze one sa takie sobie...ja bylam 6 lat na logescie teraz chcial sprobowac czegos nowego. A mozesz mi jeszczenapisacgdzie masz przyklejony ten plasterek?

Gość teqila21
wydaje mi sie ze mozesz jeszcze przykleic,dla mnie sa rewelacyjne pod kazdym wzgledem,swietnie sie po nich czuje i wogóle sie nie odklejają,tylko cena jest wysoka.ale za ten konfort da sie wytrzymac!

Gość gość
Możesz przykliec ale jakoś tydzien chyba stosować dodatkową antykoncepcję. Wszystko będzie napisane w ulotce. Ja jestem w trakcie pierwszego opakowania po tabsach Pierwszy plaster miałam na posladku i tam był okropny..strasznie brudny od bielizny i po moczeniu w wodzie masakra .. Teraz mam na podbrzuszu i jest Bardzo w Porządku