Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosik____HELP

bialy sluz, czy to nasienie?

Polecane posty

Gość ktosik____HELP

Witam. Moje życie seksualne zacząłem niedawno, i mam wielki problem, dotychczas sosowaliśmy prezerwatywy, stosunek przerywany może raz, dwa. Dzisiaj zdażył się kojelny raz i podczas sotusnku (pozycja od tyłu) zauważyłem na członku białą cziecz.. nie wiem czy to było nasienie...nie czułem orgazmu a wytrysk przedwczesny nigdy mi się nie zdażył.. bardzo się wystarszyłem.. nic nie powiedziałem i poszedłem do łązienki..dojść samemu...trwało to około 2 minut i doszłem mając nawet spory wytrysk... Ale boję się czy podczas stosunku to tez było nasienie... Dodam że wcześniej uprawialiśmy sex oralny (tzn ja jej językiem), więc może to była jakaś ciecz z pochwy? Proszę o pomoc! Już nigdy sexu bez zabezpieczeń! Kobiety...ODPOWIEDZCIE, miewacie lekko biały, lepki śluz?!

Gość iren
Biały śluz mają kobiety ale męższczyżni także!

Gość ktosik____________HELP
Proszę pomóżcie...

Gość tatuaz20
biały śluz na członku przed orgazmem to sperma-w czasie silnego podniecenia przed wytryskiem kropelkuje sperma,wiec jak to byl dzin plodny to zostaniesz tatuskiem

Gość Trish...
a mi się wydaje że to śluz partnerki

Gość ................ ....
raczej śluż dziewczyny, bo przed orgazmem, to co sie wydziela nie ma konsystencji spermy.

Gość co za roznica co to
wazne jest to ze trzeba na glowe upasc zeby stosowac stosunek przerywany jako moetode antykoncepcyjna... wskaznik perla dla stosunkow bez zabezpieczenia to jest 80, a dla stosunku przerywanego 60...raczej niewielka roznica