Myszka 24 0 Napisano Luty 23, 2008 Dziewczyny zdjecia do Was poszly.....czekam na Wasze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 23, 2008 Jestem, a gdzie nasza Myszka, odezwij się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita32 0 Napisano Luty 23, 2008 madzia podaj gg jesli możesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Luty 23, 2008 Myszko wejdź na gadu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 23, 2008 Dziewczyny jestem tu z wami i na gadu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 23, 2008 Misiaczki kochana szkoda,że Cie tutaj z nami nie ma, widzisz teraz jak wieczór to klikam, a w dzień za bardzo nie było kiedy.Dobrze,że wieczorkiem nam się udało trochę pogadać.Mała mieszka nad nami i ciagle u nas przesiaduje, a jak jest to poświęcam jej czas i tak mi jakoś szybko zlatuje, ale ona jest cudowna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Luty 23, 2008 Teraz piszemy na gg czy na forum?,pewnie na forum.Zaraz wysle foteczki swoje,ale mam tu zamieszanie na gg hiiiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Luty 23, 2008 Noo Smerfetko masz rację szkoda,że nie ma Misiaczków tak bardzo chciałam z nią poklikać bo często się mijamy a ona uciekła:(:(:(:( Misiaczku tesknie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 23, 2008 XXmadziaraxx nie ściemniaj tylko pisz na gg i na forum i zdjęcia wysyłaj nam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Luty 23, 2008 Na pewno sie odezwie do Ciebie,twoja misiaczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 23, 2008 Madziara piszemy i na forum i na gg:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Luty 23, 2008 Zaraz wysylam,ale na prawde nie nadążam heheee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Luty 23, 2008 Postaram sie pisac z Wami tu na forum i na gg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 23, 2008 Ktoras z dziewczyn sie pytala o to jak robimy takie kwiatki i buzki....wiec juz pisze robicie nawias[w nawiasie pisujecie np. usta, kwiat, serce ] i zamykacie nawias...a inne usmieszki np.:P nacisakcie dwukropek i duze P albo duze D..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Luty 23, 2008 Robimy impreze!!D:DD:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Luty 23, 2008 monita32-Pisze do Ciebie na gg ale nic nie odp,podam Ci na maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Luty 23, 2008 Ja sie pytalam wlasnie o te obrazki,dziekuje.Pewnie ze robimy impreze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 23, 2008 Oloawd dołącz do nas, impreza się zaczyna, hura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 23, 2008 xxmadziaraxx==> Twoja stronka kochana:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 23, 2008 XXmadziaraxx i Monita 32 gdzie fotki, czekam, nie obijac się. No i co z ta imprezą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misiaczki95 Napisano Luty 23, 2008 jestem Smerfeciu podgladam jakos spac sie jesio nie chce:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 23, 2008 No i gratuluję Madzi stronki, a ja to ciagle łapię ostatni wpis na stronce, więc............ to chyba tez cos oznacza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 23, 2008 Misiaczki jak miło, dalej dołącz się do nas kochana, teraz mam spokój i mogę pisac z Wami do woli, pisz proszę. Pytam co z ta imprezą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Luty 23, 2008 No i dziewczyny uciekły:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 23, 2008 jejku dziewczyny nie bylo mnie troszke a tu tyleeeeeeeee czytania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Luty 23, 2008 hihih nie zauważyłam,ze 229 stronka:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita32 0 Napisano Luty 23, 2008 kurdde ..... nie nadązam:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Luty 23, 2008 ja też hihihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 23, 2008 Dziewczyny jezeli chcecie sie wpisac do tabelki to musicie ja skopiowac w miejsce gdzie wpisujecie tekst i tam sie wpisac pod ostatnia osoba do odpowiedniej tabelki i wyslac..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 23, 2008 Oj Aneczka widzisz tu sie dzieje, Olawd poprostu trzeba byłoby byc tu cały czas, gdyby tak było można, ale się nie da........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach