Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emkaa

KRÓTKI OKRES PODCZAS BRANIA TABLETEK-czy to może byc ciąża?

Polecane posty

Gość emkaa

cilest biore od 3 lat zawszw okres miałam po 5 lub 6 dni a tu teraz miałam tylko 2 dni i to nie za duzy! niektóre kobirty nawet gdy zajdą w ciąże to maja okres może ja tez jestem w ciaży? moze któraś z was miała podobną sytuacje? prosze o pomoc!

Gość okres sie skraca w czasie bran
ia tablet. Ja mam teaz tylko plamienie awciazy nie jestem

Gość ja mialam
podobnie podczas ostatniej miesiaczki, ale mysle ze to dlatego ze tez biore od dluzszego czasu tabletki. nie sadze zeby to byla ciaza, tak jak napisala moja poprzedniczka: podczas brania tabletek czas okresu sie skraca.

Gość emkaa
dzieki za rady! tylko ze ja przez te 3 lata brania cilestu miałam zawsze po 5 lub 6 dni okres i to taki intensywny! dlatego mnie to zaniepokoiło bo teraz 2 dni!!!!! matko! nigdy mi się tak nie zdazyło! zawsze miałam taki sam!

Gość emkaaa
odswieżam

Gość a nie powiedzial ci ginekolog
ze raz na jakis czas trzeba zrobic przerwe w braniu tabletek zeby sprawdzic, czy poziom hormonow jest jeszcze ok i nie dojdzie do calkowitego zaniku miesiaczki? Jesli bierzesz nieprzerwanie od 3 lat, to porozmawiaj ze swoim ginem o tym

Gość emkaaa
właśnie teraz za pare dni mam wizyte to pujde i zapytam,ja nawet nie miałam nigdy zadnych badań robionych na poziom chormonów! nic!!! chyba bede musiała poprosić o zrobienie badań a jak nie to zmienie ginekologa! mam tylko nadzieje że to nie ciąża ! bo prezciez niektóre kobiety maja okres jeszce na początku ciązy! ale badania zrobie napewno! a przerwe to na ile najlepiej zrobić?,