Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem

29 dzień czyklu- za wcześnie na test???

Polecane posty

Gość nie wiem

Cały czas podejrzewam ciążę, bo miałam kilka objawów, dziś zrobiłam test i jest negatywny, ostatni cykl miał 28 dni jednak przed ostatni 34 dni i był to mój najdłuższy, więc czy to możliwe, że test jeszcze by nie wykrył ciąży??

Gość Ratunku
Lecz się dziwczyno!Test wykrywa ciążę po 6 dniach,chyba,pozatym masz prawo się marwić jak okres się spóżnia 2 tyg najmarniej więć nie wiem o co Ci w ogóle chodzi???Nudzi Ci się chyba że takie bzdury piszesz...

Gość nie wiem
co w tym złego, że chce juz wiedzieć, czy jestem w ciązy, ja tu nie biadole, że okres mi sie spóźnia, bo wiem, że jak na razie wszystko w normie, ale wiem także, że zbytnio sie nie zabezpieczałam, nie jestem jakąs nastolatka która boi sie wpadki, po prostu chce wiedzieć!

Gość to ja już też nie wiem
nikt nie może napisać kiedy w końcu robi się testy?? niby w dniu spodziewanej miesiączki, ale jak ktoś ma nieregularne to co??

Gość o matko boska
testy robi sie po takim czasie jaki jest zaznaczony na opakowaniu, a najlepiej w dniu PLANOWANEGO krwawienia które nie wystąpiło.

Gość umiecie czytać
ale jak sie nie wie kiedy jest planowane krwawienie, bo cykl jest rozregulowany??

Gość Jv
to zalezy o co pytasz? Jesli o to, czy juz w tym dniu cyklu powinnas sie niepokoic, to odpowiedz na to zalezy od dlugosci Twojego cyklu ( jesli mialas 21 dniowe..mozna czuc niepokoj ) oraz od tego, czy nie pojawily sie objawy, mogace sygnalizowac ciążę ( ale te poczatkowe czesto są tożsame z objawami zespolu przedmiesiączkowego bolesne piersi, rozdraznienie, wzmozony apetyt ). Natomiast jesli pytasz, po jakim czasie test moze dac wiarygodny wynik, to nie ma to nic wspolnego z dniem cyklu, a z czasem, jaki upłynął od ewentualnego zapłodnienia. O ile pamietam to po 3 dniach juz mozna wykonac test, ktorego wynik jest w miare pewny, ale dla unikniecia wskazan falszywie dodatnich lub falszywie ujemnych należy go powtorzyc, bodajze po tygodniu. A tak w ogole, szukanie nie boli...moze wpiszesz w google test ciazowy i na pewno znajdziesz wszystkie potzrebne informacje, jeszcze prostsze jest udanie sie do apteki i przeczytanie ulotki

Gość o matko boska
To weź pod uwagę najdłuższy cykl........ Ile Ty masz lat?????? 5??? Zresztą wynik i tak był już wiarygodny.