Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mona25

mamy ze śląska

Polecane posty

Gość mona25

hej mamuski zapraszam wszystkie mamy z wojewodztwa slaskiego ale nie tylko do klikania na rozne tematy pozdrawiam

Gość mona25
ja mam dwoch synow trzy i pol, i dwa miesiace

Gość mona25
ja jestem z dziegielowa miedzy cieszynem a ustroniem a ty? jak tam twoj maluszek

o to blisko ja mieszkam w ustroniu na os. manhatan. mój maluszek ok wlasnie zaczal chodzic sam, jest taki rozkoszny musialam wszystko pochowac bo wszystko rzuca, ty pewnie to juz przerabialas z swoim synem. jak mają na imię twoi synowie.

Gość mona25
starszy syn ma na imie Filip a młodszy Michaś. Starszy chodzi do przedszkola. a młodszy ciągle spi. jest bardzo spokojny. nie ma kolek, ciagle sie usmiecha niestety ciagle ktorys z nich choruje. najpierwfilipek byl przeziebiony pozniej michas a teraz ten starszy ma zapalenie pluc. mam nadzieje zo to juz bedzie koniec z chorobami. wlasnie michas sie obudzil musze do niego isc.

oo to przykre, moj maluszek nie chorowl jedynie malutki katar. życze ci by twoje maluchy juz byly zdrowe. flip lubi chodzic do przedszkola?? nie plakal??. ok musze konczyc bede jutro. czesc

Gość mona25
czesc jest nowy dzien a slonca jak na lekarstwo. tak bym juz chciala zeby bylo sloneczko. bylam z filipek u lekarza na kntroli i juz jest lepiej. nie ma zmian w plucach zostal mu tylko kaszel i zaczerwienione gardlo. dzisiaj maja w przesdszkolu wystepy z okazji dnia mamy taty i dziecka. i pani doktor powiedziala ze mozemy isc. fifi bardzo sie cieszy my z reszta tez. fajnie bedzie zobaczyc swojego babla jak spiewa z innymi dziecmi. to jego pierwsze takie wystepy. prawie rodzinne swieto. filip wlasciwie nie plakal jak poszedl do przedszkola. jeden dzien plakal po dluzszej przerwie(dwa tygodnie nie chodzil bo byly ferie a pozniej byl chory) ale tylko przy rozstaniu z tata. drugiego dnia byl smutny ale tez tylko na poczatku. pozniej wszystko wrocilo do normy. byl czas ze jak przychodzila sobota to byl zawiedziony ze nie idzie do przedszkola. a michas jak zwykle lezy w lozeczku i usmiecha sie do karuzeli z misiami. zaraz pewnie zasnie.

czesc ciesze sie ze juz jest lepiej z twoim synem, juz nie moge sie doczekac jak moj synek bedzie chodzil do przedszkola, tez chcialabym ogladac go jak wystepuje(zazdroszcze ci). A moj synek wlasnie skonczyl sniadanie chodzi i bawi sie a ja sprzatam mieszkanie. Juz nie bede pisala wole pogadac z toba na zywo przez skypa? co ty na to masz skypa? Wlasnie moj maluszek sie bawi malymi zwierzatkami a ja klikam. ostatnio kupilismy sobie w Ikea stól z krzesłami, i teraz mamy zamiar zamontowac drzwi przesuwane w szafie, a moj maz ma akwarium nawet dwa. milego dnia . kocham cie twój mężuś. Hehe nie gniewaj się znowu mi się udało cię wkręcić, ladne mam imię ada hihi. kocham cie kocham cie.

witajcie kochane mamuśki!! ja jestem z Tarnowskich Gór - mój maluszek ma 2 latka i 2 mies. a w styczniu zapowiada sie nam nowy dzidziuś - ciekawe jak to będzie? pozdrawiam wszystkie i życzę dużo zdrówka dla Was i Maluszków. Bożena napewno będę tu zaglądać!! :-)

Gość hej Bozina
ja tez jestem z TARNOWSKICH gOR, RODZILAS NA JEDYNCE W STARYCH TARNOWICACH? NAPISZ JAK BYLO PROSZE, JAKI LEKARZ CIE PROWADZIL, JAK NAJLEPSZY

czesc, ja jestem z Bytomia i mam nadzieje ze moja corka niedlugo bedzie miala braciszka, bardzo tego pragnie i ciagle nasz o niego meczy, pozdrawiam Gertrud

no Hej!! rodziłam n a\"3\"-ce czyli w Starych Tarnowicach i było ok, teraz jak juz nie ma porodówki na \"1\"- ce (czyli w Centrum T.G) to czasem jest tłok ale to już trudno, na to nic nie poradzimy. mnie prowadził dr Marek Gwóżdź - chodzę do niego już kilka lat i bardzo go sobie chwalę. a ty na kiedy masz termin? napisz coś więcej o sobie!! pozdrowienia dla Wszystkich mamuś!

witam ! drogie mamuski! aktualnie mieszkam w Dąbrowie Górniczej! mam 14 miesiecznego synusia- Alusia!! Urodzilam w czerwcu 2005 w Dąbrowie Górniczej , mialam bardzo ciezki porod. Bardzo zle wspominam sluzbe zdrowia w owym szpitalu, poniewaz ich obojetnosc sprawila ze moj baczek urodzil sie w zamartwicy! na szczescie jest silny facetem i wyszedl z tego calo. Jeszcze dlugo po porodzie na widok szpitala i ciezarnej robilo mi sie niedobrze:( taka silna trauma! Minelo 14 miesiecy i nagle pomimo zlych wspomnien z porodu pomyslalam o drugim??? bobasie!! Jest wiele za i przeciw abym mogla zdecydowac na drugie malenstwo.... jednym z glownych powodow jest fakt ze tak naprawde zaczelismy z mezem normalnie spac od 4 tygodni, poniewaz karmilam piersia. Doszlo do tego ze Alek budzil sie co 1,5 godziny zeby sie napic mleczka. Nie lubil butlek, brzydzil sie smoczkow!( do dzis nie ssie smoczka).Ciesze sie z tego ze tak dlugo karmilam i choc bardzo sie balam odstawienia go od cyca to wiem ze 13 miesiac byl odpowiednim czasem. Alek poradzil sobie z tym szybciej niz myslalam w zasadzie plakal tylko jedna noc:0 drogie kobitki ciesze sie ze jestescie i ze mozna podzielic sie z wami swoimi przezyciami mam nadzieje ze bede mile widziana w waszym gronie??

acha zapomnialam dodac ze mialam rodzic w Tarnowskich Górach, mialam tam nawet skierowanie:) ( chcialam tam rodzic poniewaz na chirurgi pracowala moja siostra- pielegniarka, ktora urodzila tam dwojke dzieci. Trafila na dobrego lekarza nie meczyla sie jak cos bylo szybko podjeto decyzje o cesarce) 28 maja 2005 2 tygodnie przed porodem bylam w T.G na usg tamtejszy lekarz( nazwiska nie pamietam dobrze okreslil moj stan mowiac iz powinnam juz zostac w szpitalu na obserwacji , poniewaz wody sa juz zielone i moze byc zatrucie ciazowe).Po weekendzie poszlam do swojego lekarza, ktory stwierdzil co innego.... niestety zle....Gdyby nie to ze nie chcialam byc tak daleko od domu w T.G moj porod wygladalby inaczej!jak myslicie kiedy najlepiej zdecydowac sie na drugie??( pytam z czystej ciekawosci)

Hej dziewczyny zapraszam was na topik Klub Mamusiek z Katowic - ale są tam mamy właśnie z całego śląska. Ja jestem akurat z Siemianowic :)