Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22 lata

Regulon - któraś stosowała?

Polecane posty

Gość 22 lata

Hej dziewczyny proszę Was o radę Mam 22 lata i zdecydowałam się na tabletki lekarz przepisał mi Regulon i chciałam wiedzieć czy któraś z Was może go brała i czy były jakieś efekty uboczne np przybrania na wadze? Czekam na wpisy

Gość mmewka
Ja biore. Jedynie na poczatku bylam troche rozdrazniona ale trwalo to gora miesiac.Teraz nic sie nei dzieje.Nie przytylam.

Gość marsylcia
ja biore od 1.5 roku, nic mi nie bylo, ale to indywidualna sprawa

brałam regulon 2 lata.na początku nic się nie działo,cera piękna,ani grama więcej ale potem się zaczęło-doły psychiczne,nerwowość,zle myśli i co najgorsze zupełny brak ochoty na sex!Z początku nie wiedziałam że to od tabletek ale objawy znacznie się nasiliły-rzuciłam w cholerę.nie biorę już pół roku- nie mam juz depresji,chociaż trochę problemów z cerą ale jeszcze narzekam na niskie libido chociaż zaczyna być trocę lepiej. Z tabletek długo się wychodzi.Kosztem swojego zdrowia czasami.

Gość regulanka
polecam jak najbardziej!!!!!!!

myslę że mozesz spróbować go brać ale nie za długo bo występują objawy uboczne.w ciąze oczywiście nia zajdziesz ale myśl trochę o sobie swoim zdrowiu i samopoczuciu.jezeli zauważsz cos niepokojącego-odstaw

Gość regulon..hmmm
moja siostra dostała włąsnie ten regulon na 2 mmiesiacy aby po odstawieniu mogla jak najszybciej zajsc w ciaze :-) bierze juz 1 miesiac i sporo przytyła,źle sie czuje i tak jak pisała poprzedniczka nie ma ochoty na seks :-( ale nie martw sie kazda z nas innaczej reaguje,mozliwe ze ty nie bedziesz miala zadnych dzialan ubocznych.zycze powodzonka

Gość mozetojaaa
ja tez brlaam, czulam sie srednio, milam dziwne plamienia i przytylam, inny ginekolog mi powiedizla, ze te tabletki ni nadaja sie dla mlodych dziewcyzn, ze przepisuje sie je kobietom dojrzalym!!!!!!!!!!

Gość marsylcia
mi powiedziano cos odwrotnego;) poza tym skoro sie czuje dobrze to raczej sa odpowiednio dobrane a w ogole dlaczego niby sa one dla starszych przeciez maja standardowa(zeby nie powiedziec dosyc mala) ilosc hormonow

Gość fruttella
ja tez polecam, chociaż też chciałabym się dowiedziec czegoś więcej:) ja właśnie skończyłam drugie opakowanie i jedtny zarzut jaki moge stwierdzić, to to , że mają one dodtakowo poprawiać stan cery. u mnie zmian na lepsze nie zauważyłam, a może i nawet pogorszenie. ale tak poza tym to ok. w koncu to nie lek dermatologiczny tylko antykoncepcyjny :P

Gość 22 lata
Witam i dziękuję wszystkim za odpowiedź na temat:) Odpowiedźi są różne, co naturalne, bo każda z Nas jest inna, inaczej reaguje każdy organizm;)Mam nadzieję, że nie zauważę u siebie większych zmian;) Co do tabletek i dojrzłych kobiet to mi ginekolog powiedział, że młodym osobom poleca tylko tabletki i plastry nic innego nie wchodzi w rachubę. Pozdrawiam

Gość qawqa
Moja siostra bierze regulon od ponad 4 miesięcy. W sumie ja też rozważam branie tabletek. I jesli wszystkie badania pójda ok to w przyszłym m-cu zacznę. No i chyba poproszę o regulon, bo moja siostra promienieje po nim. No wyglada ekstra. Chodzi mi przede wszytskim o twarz i to, że nie ma żadnych pryszczy itp. Wcześniej miała troche problemów z tym, a teraz nic. Tez tak chce :P

Gość dżinka
Jesli chodzi o lecznicze działanie na cerę to rzeczywiście Regulon jest dobry. Mogłby byc troszkę tanszy...

Gość Seal
Cena jak dla mnie jest okey. Jeśli by podliczyć ile kasy wydawalam na antybiotyki, maści, kremy, wizyty u specjalistów, zabiegi u kosmetyczki żeby pozbyć się trądziku, to Regulon zwycięża bez dwóch zdań.