Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Niedobra.

All i wanna do is a zoom zoom zoom

Polecane posty

4 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał:

A po czym poznajesz na forum że ( abstra...ąc od elci) x czy y jest dobra i szczera osoba? Przeciez żeby to stwierdzić trzeba kogoś poznac nie da się tego ocenić tylko po tym że ktoś jest mily na forum.

Siedzę w tym szambie od 2011 samosia, kowbo, kafe innych reddiów. Do tego życie i wcześniej z konta z rok temu tu z nią pisałem. Znam się na ludziach trochę, z okolic Dolnego Śląska, ale dawno na emigracji. Nie wydaje mi się że daleko od prawdy. A tyle trucizny, bo nice person raczej przemilczy niż odpowie źle, wyzwie. Ja tu robię sobie mały chapter raczej.

3 minuty temu, Fate napisał:

Siedzę w tym szambie od 2011 samosia, kowbo, kafe innych reddiów. Do tego życie i wcześniej z konta z rok temu tu z nią pisałem. Znam się na ludziach trochę, z okolic Dolnego Śląska, ale dawno na emigracji. Nie wydaje mi się że daleko od prawdy. A tyle trucizny, bo nice person raczej przemilczy niż odpowie źle, wyzwie. Ja tu robię sobie mały chapter raczej.

Czyli pamiętasz. 🙂

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

Czyli pamiętasz. 🙂

Tak spoko. Nawet z kowbo już tu mało jest itp.   Jakoś tak życie leci, a te stronki z boku swoim życiem. Dopada nostalgia i człowiek wraca na chwilę.

Zaloze jakos na dniach KochamElcie znowu, ale mniej tutaj chyba bede pisal, szczegolnie w ciagu dnia, bo nie chce mi sie ciagle banow dostawac z doopy, i wkoorwiac przez znikajace tematy xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się