Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minori

Czy w ten sposób można zajść w ciążę ??

Polecane posty

LAska ile ty masz lat?? weź wyluzuj ty chyba nawet nie wiesz co to jeste SEX heheheh

Gość duzy...
a jesli nie spuscilem sie partnerce do ust i ona brala go do buzi i lecial sluz z niego a potem sie calowalismy i robilem jej minetke (jest dziewica) i akurat wtedy miala dni plodne to moze byc w ciazy???

Gość Martyna_150
Ej .. prosze was odpowiedzcie mi .! czy jak jestem dziewica a koles zostawił mi slad na majkach .. i załozylam je moge zajsc w ciaze ?? robilam test i wyszło ze nie jestem w ciazy. Pytałam kolezanek i powiedzialy ze nie .. co wy o tym sadzicie ? odpowiedzcie

Odpowiedzcie szybko! wpsolzylam z chlopakiem, z poczatku bez prezerwatywy ale po minucie ja zalozylismy i nie pekla podczas calego stosunku. Problem jest w tym ze facet wczesniej sie masturbowal, ale myl sie po tym dwa razy! Czy moge byc w ciazy?? jak duze jest tego prawdopodobienstwo??

Gość derek
czy kiedy kobieta potrze sie ręcznikiem na ktorym byla sperma po kroczu to moze zajsc w ciąże???

wszyscy jesteście w ciąży ! nie brać sie za seks dzieciaki bo potem takie same debile bedziecie wychowywać ;/ jezu nie moge ! co za pustogłowie!

Gość xxxyyy
Tak nie tylko przy wytrysku "pojawiają" się plemniki, w płynie też są......jak facet się podniecił a nie miał wytrysku tylko ten płyn również są szanse na bejbika....poza tym dziewica też może zajść w ciąże, to nie ważne jest czy sie jest dziewicą czy nie szanse te same

Gość paulinka209
Błagam pomóżcie mi!! W niedziele kochalam sie z chłopakiem bez zabezpieczenia, ale do wytrysku doszlo na moje uda. Czy jestem w ciąży?? Stało to się tydzień po okresie!!! Prosze o pomoc

Gość MisiaCobra
Sluchajcie mam pewien problem...ostatnia miesiaczke mialam 30 kwietnia,wspolzylam dosc czesto z chlopakiem w maju i juz jest 1 czerwiec a po miesiaczce ani sladu...zabezpieczylismy sie prezerwatywa i on wycofuje sie ale martwi mnie ten brak miesiaczki:(pomocy....

siemka wszystki. mam pytanie czy od jezdzenia penisem po pochwie mozna zajsc w ciaze???? czekam na odpowiedz:))

Gość karii
mozesz zajsc w ciaze alenie musisz jego wydzielina przed wytryskiem tez ma plemniki

Gość taka see
No wlasnie idzcie do szkoly a nie za sex sie bierzecie jak nic niewieccie :P

Gość ziaYa
kochalam sie ze swoim chlopakiem 4 dni po zakończeniu miesiaczki...czyli teoretycznie byly to dni plodne...nie uzylismy zabezpieczenia, ale do wytrysku nie doszlo...czy istnieje jakas szansa na to, ze jestem w ciazy? wiem, pytanie brzmi wręcz śmiesznie ale ja naprawde zaczynam sie martwic...pozdrawiam

Gość wawa-on
czesc! wczoraj kochałem sie z moja dziewczyna i niestety pękła na prezerwatywa... =| ale powiedziala ze miała juz ciote wiec mam sie nie martwic.. jest jakas szansa ze zajdzie w ciążE? prosze o odpowiedz.. pozdroO.. x|

Gość kinku
Kochałem sie z moja dziewczyna bez zabezpieczenia czułem juz wytrysk ale jak wyciagnełem członka nie do konca wiem czy jakies plemniki sie przedostały do pochwy jejku spaerma znalazła sie na luzku ale moze zajsc w ciaze jak był jej to 2 raz ??

Gość boruc
witam, dziewczyna robiła mi loda, nie calowalismy sie, ale dotykalem swojego penisa w trakcie jak robila(przed wytryskiem). nastapnie dotykalem ja (mało) obok jej narzadow plciowych. miala dni plode. Czy mogla zajsc w ciaze??

Gość ziozio
czy Ty czytałeś to co napisałeś? jak można być aż tak durnym? bierzesz się za seks a wiedze masz dziecka 5 letniego z przedszkola. to żenujące!

Gość baranara
ludzie !! wczoraj sie kochałam z chlopakiem ale wyciagnał członka przed wytrysiem czy moge byc w ciazy?? pomocy

Gość pytająca...
Mam pytanie... może troche nie na temat ;p ale chodzi o to samo ;) Czy jak się wogólnie nia miało okresu można zajść w ciążę ??? - proszę o szybką odpowiedź ;]

Gość boruc
do zozzio: tak czytalem i prosze o odpowiedz na moze pytanie

Gość .../pytająca
w sensie, że ani razu.... wogóle bez miesiączki... bo czytałam, że bez owulacji nie można zajść, ale nie jestem pewna... bo mam jakieś dziwne ubzdurania w głowie że można zajść... nie lubie uczucia niewiedzy ;p

Gość bla..bla...bla... p
Czy jak nie było wytrysku, moge zajść w ciążę ?

Gość AdministratorGZK
TY TROLLU NIE KRYTYKUJ INNYCH TYLKO POMÓŻ DZIEWCZYNIE BO MA PROBLEM ... TAKICH JAK TY TO NA FORUM BANUJE JAKO ADMIN . JAK W ŻYCIU NAWET KOBIETY ZA CYCKA NIE złapałeś NIE mówiąc już czymś WIĘCEJ...

Gość KTOS TU ROBI Z NAS DEBILI
Wiekszosc z powyzszych pytan jest napisanych przez jedna i ta sama osobe. Od razu to widac. Pewnie przez jakas napalona i niewyzyta nastolatke ktory ma male pojecie o seksie i znajduje podniete w siedzeniu przed kompemi i pisaniu tych kretynizmow. KOBIETO dziwi mnie to ze wiesz co znaczy 'fellatio' a nie masz pojecia o funkcjonowaniu cyklu. A moze ty jestes facetem!!!!!!!!! Bo tylko ktos totalnie niezorientowany pisze takie pierdoly jak TY/WY tu piszecie. Mam nadzieje ze sie dobrze bawisz!

Gość Ewela19
Cześć ma na imie Ewelina współrzyłam z moim chłopakiem bez zadnego zabezpieczenia (stosunek przerywany)ale wiem ze jego sperma nie dostała sie do mojej pochwy.Ale wiem ze chłopaki przed wytryskiem tez wydzielaja śluz i tam też sa plemniki ale czytałam ze mocz kobiet i śluz zabijaja te plemniki i ze jest małe prawdopodobieństwo.Czy to prawda

Gość Madżżz
Mam pytanko kochalam siez chlopakiem ale nie wiem czy doszlo do zaplodnienia od kilku dni strasznie wymiotuje krwia i robi mi sie slabo mogl by mi kots pomoc!

Gość jolcia1965
do Madżżz wymioty z krwią to nie jest ciąża tylko jak najszybciej idz do lekarza sama albo a mamą zależy ile ty masz lat i niebagatelizuj tego, bo wymity z krwią to jest znak że coś niedobrego się dzieje