Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzuchata

co z tym okropnym brzuchem po ciąży?

Polecane posty

Gość brzuchata

w drugiej ciąży miałam ogromniaste brzuszysko, porobiły się na nim duże rozstępy i mimo że od porodu 2lata, skóra jest miękka taka galaretowata i poorana po tych rozstępach,proszę o jakieś skuteczne ćwiczenia i kosmetyki rzeczywiście poprawiające wygląd skóry

Ja urodziłam rok temu. I nie brzuch, ale moje piersi spędzają mi sen z powiek (wyglądają tak, jak opisałaś swój brzuch). Naczytałam się już tyle na ten temat, że zwątpiłam w możliwość powrotu do wyglądu sprzed ciąży. Zwłaszcza, że ćwiczyć to mi się nie chce ;) A w dodatku moja kosmetyczka powiedziała (jeszcze przed ciążą - bo teraz to nie mam kiedy do niej pójść), że rozstępy można rozjaśniać (bo nie da się zlikwidować) tylko w salonie. Bo żeby to było skuteczne, to musi być przeprowadzone w sposób profesjonalny i z zastosowaniem środków niedostępnych przeciętnym śmiertelnikom. A tak naprawdę to tak się tłumaczę przed sobą, bo jak wspomniałam wcześniej - ćwiczyć mi się nie chce. Ani godzinami wcierać coś w cycki. Czasu na to nie mam i tyle... Życzę Ci powodzenia. Naprawdę. Bo bardzo podziwiam osoby, które mają samozaparcie, aby w sobie coś odmienić. Nawet jeśli to tylko rozstępy po dzidziusiu. PS Gdzieś czytałam, że faceci nie lubią płaskiego brzucha ;)