Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiolonczelistka

Ból w podbrzuszu,plamienie i tkliwe piersi po Jeanine.Też tak macie?

Polecane posty

Zjadłam pół pakowania Jeanine i wciąż boli mnie brzuch jak podczas miesiączki.Wkurza mnie tez plamienie.Też tak macie Dziewczyny?Po ilu tabletkach to ustepuje?pozdrawiam.

Gość hmmm...... ..
skończ to opakowanie, zrób przerwę i weź jescze drugie, zobacz co się będzie działo, jak piersi będą nadal boleć, i będziesz sie źle czuła, to raczej te tabletki niesą dla Ciebie, musisz zmienić na inne. czy to są Twoje pierwsze wogóle tabletki albo bierzesz po dłuższej przerwie? bo wtedy plamienie w trakcie pierwszego opakowania to norma.ale tkliwe piersi i ból podbrzusza to już nie:(

Gość Louve
biorę harmonet, więc na temat jeanine nie mogę się wypowiedzieć, ale... słuchaj, a jakie tampony bierzesz? czytałam niedawno, że to naprawdę ma duży wpływ. wiadomo; bóle głowy, uczulenie itd. - ale może to też? ja Ci polecam tampaxy, po nich nie ma żadnych problemów, serio. jeśli bierzesz inne, to spróbuj tampaxów. niedawno poleciłam je kumpeli, bo też miała różne problemy z miesiączką; przeszła z jakichś tandetnych na tampaxy i problemy zniknęły! trzymam kciuki i zdrowia życzę!!

Dzięki za odpowiedz.U mnie to nie kwestia tamponow.Mam niedobór niektorych hormonow i dlatego problem z miesiaczką.Dziwnie sie czuje od wzięcia 4 czy 5 tabletki.Ciekawa byłam czy to normalne bo organizm sie przyzwyczaja czy coś jest nie tak.

Gość nie panikuj
organizm sie przywyczaja. Ja tez tak mam przez pierwsze opakowania tablet (jak zmieniam, bo juz oare razy zmienialam)