Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcaca zmian

zaczynamy od wakacji....kuracja antytradzik!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Olusia3456
czesc wszystkim... jestem Ola i od jakichs 4lat lecze sie na tradzik(obecnie mam 17) .... krostki mam okresowo na buzi ale na plecach niestety pojawiaja sie nowe... cale sa czerwone... chociaz teraz juz mam ok 20 krostek ropnych to plecy pokrywaja plamki i blizny:(( leczylam sie antybiotykami jednak zniszczylam tylko zoladek mialam straszne bole i trafialam do szpitala gdyz byly bardzo ostre... od marca chyba stosuje tabletki antykoncepcyjne bo od nich skora sie polepszza... naprawde polecam Wam dziewczyny... a cena jest niewielka bo kosztuja od 5zl... trzeba tylko spotkac sie z ginekologiem i on najlepiej to ustali(to jest kuracja hormonalna) dzis przeczytalam jeszcze porade by smarowac skore mascia ALCEPALAN - ma niestety przykry cebulowy zapach ale jesli chodzi o blizny-wygladza z tego co przeczytalam... dzis sama kupie a rezultaty bede opisywac chociaz to potrwa jakies 20 dni... ale chyba warto... pozdrawiam papa a jesli cos to piszcie na maila:*

Gość yenna13
hej mi pomógł roacuttane:) naprawdę:) trochę trwała kuracja ale teraz czasem wyskoczy mi jakiś pryszcz i nie wyglądam jak pizza;) do tego dziewczyny:nawilżajcie cerę!nie możecie jej przesuszać!wtedy wyskakuje ich więcej!

Gość olusia3456
dziewczyny nie stosujie kuracji hormonalnych. te leki strasznie psuja watrobe i powoduja raka piersi! dowiedzialam sie od pewnej pani doktor, naprawde nie warto

dziewczyny! Też miałam z tym problemy probowalam wielu lekow bylam u wielu dermatologow w koncu znalazlam sposob(przynajmniej na siebie). Stosuje tonik z cytryny, pije rowniez wode z cytryna(uzupelniam wit.C od wewnatrz).Efekty sa wspaniale przebarwienia sie wybielaja prawie w ogiole nie wyskakuja pryszcze.Na ewentyalne niespodzianki nakladam benzacne 10% i nie ma po nich sladu.Aha tylko rano trzeba stosowac duzo kremu nawilzajacego z witaminami bo najwazniejsze to nawilzac twarz;)Powodzenia w leczeniu, trzymam kciuki;)

Gość aniaaaaaaaa
moze zaczniemy od nowa ? jutro zaczynają sie wakacje więc ?;):D:D:D

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppp

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppp

Gość Bonia29
Przy trądziku nie ma sensu stosować antybiotyku,bo po zakończeniu kuracji trądzik wraca.Szkoda zdrowia.Tak samo jest po kuracji hormonalnej.Najwazniejsze są regularne miesiączki bo bez nich nic nie pomoze i zdrowa dieta. Nie wolno jesc czekolady,duzo tłuszczu i wszystkiego co zawiera chemie i ocet czyli majonezu,musztardy ketchupu.