Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiem co myśłeć

Czy jest możliwość??

Polecane posty

Gość niewiem co myśłeć

Czy jest prawdopodobieństwo ze zaszlam w ciąże uprawiajac petting z chlopakiem??chodzi mi dokładnie o sytuacje gdy on wkładal mi palce do pochwy na ktorych mial troche spermy.(jestem dziewica).Zaczelam sie bac poniewaz bardzo bola mnie piersii a to oznaka ciąży.BŁAGAM POMÓŻCIE!!!!

dziewica w ciązy ... hmmm ... spoko nie musisz sie obawiac!Moze to oznaka ze bedziesz miała okres , dlatego bolą Cie piersi ... hmmm nie słyszałam o takim przypadku zeby dziewica wpadła:) ojeju... jak sie boisz to zrób sobie test albo lekarz!... najlepiej zadbaj już o zabezpieczenie...

Możliwe, że jesteś w ciąży, gdyż plemniki,jak sama zauważyłaś, dostały się do pochwy, a błona nie chroni przed ciążą! Jeśli nie dostaniesz okresu,zgłoś się do ginekologa, a na przyszłość zadbaj o zabezpiecznienie. Pozdrawiam

Po pierwsze.. bolące piersi nie muszą oznaczać ciąży. Możesz w taki sposób po prostu reagować na wzmożoną produkcję niektórych hormonów. Po drugie.. Jeśli w jakikolwiek sposób plemniki dostją się do Twojej pochwy, bez różnicy czy na palcach partnera czy też w inny sposób, możesz zajść w ciążę. Po trzecie i najważniejsze zarazem.. Troszkę wiedzy jeszcze nikomu nie zaszkodziło wiec moim zdaniem warto choć odrobinkę się doczytać na ten temat a potem zaczynać współżycie. Pozdrawiam