Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarna WdowaP

pomocy/// plissssssss...

Polecane posty

Gość Czarna WdowaP

czesc mam problem, biore tabletki antykoncepcyjne (1 opakowanie, jestem juz przy 20 tabletce, wiec juz sie troszke tego najadlam:P, ale o dziwo praktycznie zero skutkow ubocznych, moze przez pierwsze 3 dni zle sie czulam, ale zero wymiotow i begunek itp.) zawsze krwawienia mialam okolo tygodniowe, a teraz po 3 dniach bylo juz po wszystkim, aha jeszcze jedno od poczatku brania tabletek moj sluz jest taki hmmm dziwny:P (wodnisty) caly czas ma jednakowa konsystencje, wspolzylam dopiero po 5 tabletce i robie to dosc regualrnie. ale tak po 7 tabletce dochodzi jedynie do stosunku przerywanego (dwa razy wytrysk w pochwie 5 i 7 dnia cyklu) dzwonilam do ginekologa i powiedzial ze wszystko jest w porzadku i niepotrzebnie stosuje stosunek przerywany:/ niby wszystko ok, ale ja jakos nadal dziwnie sie czuje i boje sie wpadki, uspokojcie mnie plisss albo doradzcie co mam zrobic zeby bylo git:) dziekuje za odp

Gość Czarna WdowaP
jeszcze raz wolam pomocy!!!

Kochana ... wzluyj wsyzstko jest ok niepowinnas tak panikowac to natutalne ye sie obawiasy ale yaufaj mi nie masy cyego ja tey mialam taki problem ale to kwestja cyasu. Spoko niemasy cyzm sie pryejmowac i nie mzsl tzle . Uzwaj spokojnie i miej y tego sarzsfakcjie. powodyenia i udanego sexu py buyiacyki.

Gość naprawdę
wszystko jest ok i nie powinnaś się martwić. Tabletki powodują sztuczny cykl więc to, że śluz jest inny to normalne bo nie masz owulacji, z miesiączką też normalne. To jest właśnie świetne w tabletkach, krótka i bezbolesna miesiączka. A tabletki już od pierwszej zażytej chronią, jestem tego najlepszym przykładem. Nie bój się niczego, tylko ciesz się sexem:D

Gość agamiko
Tabletki anty to super sprawa Sama je biore od bardzo dawna i jestem zadowolona Nigdy nie stosowalam dodatkowych zabezpieczen Ciesz sie seksem i nie mysl o tym co sie nie zdarzy przy pigulkach Zycze Ci wszystkiego naj AGNIESZKA

Gość Czarna WdowaP
dzieki dziewczyny za odpowiedzi uspokojilyscie mnie troche:) mam jeszcze jedno pytanko:) jak czesto zdarzaja sie wpadki podczas bardzo regularnego i sumiennego stosowania tabletek (tzn stosowania sie do zalecen ulotki, lekarza itp.) ? zna Ktos takie przypadki?

Gość Były tutaj dwa topiki
że dziewczyny wpadły na tabletkach, twierdził, że brały regularnie, ale tak na 100% to nigdy nie wiadomo, czy aby na pewo te, co wpadły, nie popełniły żadnego błędu, nikt przecież nikogo 24h na dobę nie pilnuje. zresztą jest dośc duzo leków mogących osłabiać działanie antykoncepcyjne, nie tylko antybiotyków, także niektóre ziółka mają podobne dzialanie. ale jak będziesz brała regularnie i bez żadnych przygód to nie masz powodów do obaw.

Gość uwazaj na dziurawiec antybiot
yki i sok z grapefruita (na 4 godziny rzed wzieciem i po). i tyle. Ja znam dwie wpadki na talbetach (jedna kumpela brala niezbyt regularnie i wpadla, druga brala antybiotyki dosyc dlugo). Moj gin nie zna przypadku ciazy przy reglarnym stosowaniu (zawsze w czyms zawinila kobieta). moja kumpela mowi wszystkim, ze wpadla przy regularnym stosowaniu, bo wstyd jej ze byla taka idiotka (brala w kratke)

Gość regularnie
Mam ponad 40lat i nie znam przypadku zajścia w ciążę po tabletkach:).Teraz dziewczyny częściej sie odchudzają/ta moda/ i stosują rózne środki wspomagające/bisakodyl,figura itp,wymiotują/,moze dlatego zdarzają się wpadki.