Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AGATAXV

Czy rosną piersi po pigułukach i jakich ?? Pomocy czy po marvelonie rosną ??

Polecane posty

Gość ale jesteś głuuuuuupiaaa

ja widze idiotke zakladajaca taki topik to cos mi sie dzieje. dziecko nie wiesz po co sie pigulki bierze????? jak masz male piersi i chcesz miec wieksze to sobie zrob operacje plastyczna

Gość vvvvvvvvvvv
nie zawsze i NIE ZALEZY to od rodzaju pigulek tylko od organizmu indywidualnej osoby. Mnie nie urosly, mojej kolezance owsze z A na D, bralysmy to samo.

a jak cie nie stac na operacje to sobie kup dobry stanik push - up

Gość po ...
po jeanine mi wyraźnie urosły - ale faktycznie to zależy od indywidualnych predyspozycji ...

tak jest doradzajcie jej dalej. przeciez golym okiem widac ze to jest niedojarzala osoba. teraz pewnie pojdzie sobie na lewo zalatwi recpte, od kolezanki jakiejs , bez zadnych badan i bedzie probowala po koliei pigulek ktore tu wymienicie zeby sprawdzic czy jej sie piersi powieksza...

Gość o bozeeeee

Gość chloe1 ma rację
Pidułki przeznaczone sa dla dojrzałych psychicznie,odpowiedzialnych osób,które biora je aby zapobiecciązy a nie dla naiwnych dziewczyn,które chcą brac tabsy aby urosły im piersi:-oPigułki to nie cukierki i nie wolno ich brac ot tak sobie,bez konsultacji z lekarzem i na peno nie tylko po to aby urosł biust:-P

Gość sorki
miało być"pigułki" a nie "pidułki":-P

Gość wcale nie jest glupia
ona wcale nie jest glupia tylko wy zle interpretujecie znaczenie jej topiku(tak mi sie wydaje:) ) mam wrazenie ze dziewczynie chodzi o to ze byc moze szuka odpowiedzi na nurtujace ja pytanie odnosnie biustu bo NIE CHCE zeby zwiekszyly sie jej piersi!! ja tez bym nie chciala zeby po stosowaniu srodkow anty zwiekszyl mi sie biust bo taki jaki mam mi odpowiada:)

Gość AB
Zakompleksicie dziewczynę. Nie każdy jest Alfą i Omega i każdy ma jakieś wątpliwości bo coś usłyszał coś przeczytał, a na forum zadaje pytania po to by wyjaśnić te wątpliwości. Dlaczego musicie od razu wnikać w czyjąś psychikę. Ktoś potrzebuje pomocy

Gość mi rosna po kazdych
:( A juz i tak mam balony, ktore sa coraz wieksze (nie tyje ,ale te piersi rosna) :(

Gość Miminka
Mi urosly.. po Diane 35, dokladnie jeden rozmiar... ale to mi sie nawet spodobalo, choc nie takie bylo zamierzenie :p