Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herbatniczek1

Ciąża a okres

Polecane posty

Gość herbatniczek1

Witam, Poprzedni okres był 13 maja ten jest od 11 czerwca. Czy możliwa jest ciąża jeśli przyszedł okres? Baliśmy się zapłodnienia, bo były poważne objawy i gumka pękła WŁAŚNIE W DNI PŁODNE (co prawde nie miałem wytrysku, ale były twarde sutki i częste oddawanie moczu), a tu nagle przyszedł okres dzień wcześniej niż powinie. Generalnie zawsze jest nieregularny. Jak to możliwe okres + ciąża?

Gość aga 86
z tego co dobrze obliczyłam minęło 29 dni a pisałąs ze zawsze miałąs nieregularne. zdarza sie ze okres jest a jest sie w ciąży ale to sa naprawde bardzo sporadyczne przypadki i nie sadze zeby tak bylo w twoim. twarde sutki i oddawanie moczu jeszcze o niczym nie świadczy. według mnie nie masz sie czym martwic skoro okres jest co innego jakby był skapszy ale takze nie mysle ze jestes w ciąży.

Gość herbatniczek1
dzięki! a czy jest sens zrobić teraz na wszelki wypadek test ciążowy? Czy on działa w okresie?

Gość aga 86
nie ma za co i naprawd enie masz powodów aby panikowac sama wiem po sobie bo rozne miałam przygody ale to było tylko głupopta martwic sie na zas. nie wiem jak wyjdzie test podczas okresu jesli chcesz go zrobic proponowalabym poczekac az on sie skonczy

Gość n..
mam pytanie i prosze odpiszcie jak bedziecie wiedziec.od ostaniego wspolzycia mialam 2 okresy w powiedzmy normalnycj odstepach czasu(32 i 23 dni) a teraz jest juz czas na 3 miesziaczke i wczoraj ja dostalam ale jest jakas dziwna (taka brazowa i strasznie skpa-jest to raczej lekkie plamienie) dotego bola mnie piersi jak przy noralnym okresie.czy jest mozliwosc ze jestem w ciazy.prosze o sczera odpwoedz.