Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę odpowiedzcie

HENNA WAX TREATMENT odżywka

Polecane posty

Gość hiacynta1980
hej! czy jeszcze ktoś tu zagląda? :) zachęcona waszymi wypowiedziami kupiłam wczoraj wax, od razu użyłam i............nie wiem co mam myśleć bo po prostu nie mogłam rozczesać włosów, miałam kołtuna na głowie! trzymałam ok 15, krótko ale to tak na początek, chciałam zobaczyć jak będzie. włosów wypadło mi mniej, fakt, i miłe sa w dotyku, ale ten kołtun?! może za krótko trzymałam? co wy na to?

Gość siódemeczka
mi też trudniej rozczesać włosy po WAxie ale mniej włosy wypadają i im dłużej się stosuje tym lepiej je rozczesywać po nim.

Gość Najlepszy wariant
Jak dla mnie odrzywka jest super,nie tylko sprawia ze wlosy sa miekkie ,wygladzone ale takze pobudza porost nowych wlosow.Pomogla mi kiedy z powodu choroby stracilam 3/4 wlosow z glowy.Ja stosuje tak: myje glowe nastpenie oszuszam recznikiem,nakladam odrzywke i rozczesuje wlosy i zawijam w recznik na 30 minut.Po tym czasie splukuje i nie rozumiem jak komus moze sie robic koltun????????? Rozumiem ze niektore z Was nie umieja czytac etykiet na opakowaniu i stosuja ja codziennie i potem dziwota ze wlosy sie ptrzesuszaja.Tu nie dziala zasada im wiecej tym lepiej.Ja stosowalam 2 razy w tym kiedy wypadaly a nastepnie raz na 2 tyg.EFEKT MUROWANY.

Gość AsiulekPaszczulek
hej. używam tą odżywkę od wielu lat. zawsze była poratowaniem w trudnych sytuacjach, kiedy potrzebowały pomocy moje włoski. włosy odrastają piękne sprężyste. ale kochane- musicie tej odżywki troszkę poużywać, bo to nie jest cudo na 1 raz. to jest cudo- ale na te właściwe efekty trzeba troszkę pozcekać. ostatnio dodatkowo po waxie stosuję seboradin na zniszczone włosy lotion, też bomba. polecam oba produkty. pozdro

Gość karolcccia
Dziewczyny!!! Naprawdę polecam ten produkt. Stosuję odżywkę od trzech tygodni(dwa razy na tydzien) i efekty są rewelacyjne. Moje włosy były naprawdę w fatalnym stanie po rozjaśnianiu, farbowaniu, prostowaniu. Wywijały się pomyciu na wszystkie strony świata i ogolnie wyglądały jak siano :) Teraz jest juz o niebo lepiej po mimo krotkiego okresu stosowania. Włosy stałysię lśniące,miłe w dotyku i nie wypadają juz w takich ilosciach. Jedyny minus jaki dla innych może być rownie dobrze plusem jest silne rozjasnianie włosów(przy odzywce do włosów blond. Mimo to polecam jak najbardziej!!!

Gość Moni16108
hmm...nie wiem od czego zaczac wiec zaczne od tego ze bylam u fryzjera sciachal mi tak perfidnie brzydko wlosy ze szok i zgroza w jednym :P czytam tu wasze wypowiedzi na temat WAX'a i mysle ze to mi chyba najlepiej pomoze...zeby szybko odzyskac swoje piekne blond wlosy :D biore rowniez tabletki ze skrzypu polnego :) a moim zdaniem jesli komus sie zrobil koltun po odzywce to niech kupi sobie odzywke w sprayu ktora umozliwi rozczesanie :D a tak srednio w cm ile na miesiac moga urosnac ? mozecie pisc na moni16108@tlen.pl lub na gg 9785207 :)

Gość ciorno
nie mam pojecia o co wam chodizz tym kołtunem ja nakladam na umyte wlosy wax wcieramnw s kore glowy zawijam ogrzewam pozniej splukuje i ja miecitukie gladziutkie i swietnei sie rozczesuja ale raczej nie przyspieszaja wzrostu wlosow :)

Gość nie zadowolona
przereklamowana ta odżywka, może liczyłam na cud zwykłe maseczki z olejków eterycznych, nafty i pietnastu innych tańszych o wilee cudeńków lepiej działałay jak wax. Zwykła chna do włosów nawe lepsza.

Gość ja też ja też
ta odżywka jest po prostu BOSKA !!!!!!! wypadały mi włosy, garściami, po prostu makabrycznie, z powodu zmian hormonalnych... jak przejechałam dłońmi po włosach, to połowa zostawała w rękach!!! kupiłam takie małe pudełeczko, 70 g , żeby wypróbować... użyłam jedynie dwa razy... i cud!!!!! już mi nie wypadają!!!!!! polecam gorąco!!!

Gość Moni16108
hmm...nie rozumiem pesymistycznie nastawionych kobiet...wiadomo by widziec efekty trzeba czekac czy dlugo ? nie wiem ...zalezy od rodzajow wlosow to wiadome :) jesli ci wlosy wypadaja kup tabletki ze szkrzypu polnego op ok 15 zl :) ale sie oplaca i paznokcie sobie rowniez wzmocnisz :) pozdrawiam :)

Gość agusia blondi
chcialabym sie o cos zapytac...mianowicie dzis zakupilam sobie ta wlasnie odzywke,nie wiedzialam jednak ze istnieje rowniez do wlosow blond,wiec wzielam do ciemnych. mam pytanko:czy jesli mam jasne wlosy ,ta odzywka do ciemnych bardzo mi je przyciemni i czy wogole>>????? tego bym nie chciala....prosze baaardzo o odpowiedz,bo nie wiem czy ja wogole stosowac,a wymienic nie moge gdyz(zglupoty i ciekawosci>otworzylam opakowanie ,co by ja powachac.blagam o odpowiedz

Gość Moni16108
moze ci je przyciemnic...poniewac odzywki do ciemnych wlosow dbaja o to by ciemne wlosy mialay w sobie glebie swego koloru :D

Gość AGUSIA BLONDI
DZIEKI MONISIA ZA ODPOWIEDZ:)znalazlam wyjscie z sytuacji:odzywke zprezentowalam tesciowej(bo ma ciemne wloski)a ja sobie zakupilam te do blondu,zeby nie ryzykowac :) pozdrawiam

ja własnie kupiłamk do włosów jasnych..choc niewiem czy dobrze(mam swoje natutralne b. ciemne-rozjasnione pasemkami)..niewiem czy dobrze zrobiłam?? w kazdym razie dzis pierwszy raz:D w domu.

Gość jus
cze ja uzywam henna treatment wax od wielu lat. dziala super, zgodnie z tym co pisza na opakowaniu. jedyny minus jest taki, ze wlosy sa bardzo sliskie i po wysuszeniu ciezko mi je w cokolwiek zwiazac mimo wszytko godna polecenia a propo tych z was, ktore swedzi glowa po uzyciu odzywki... wydaje mi sie ze powinnyscie BARDZO dokladnie splukac (nie hop siup i juz) ale kto wie, moze i niektorych uczula pozdrawiam

Gość ojehjkdsac
nie wiem na czym to polega ale czesto spotykam si ez opiniami ze po nafcie lub waxie robi si ekoltun i wlosy sie placza j a potych kosmetykach mam je zupelnie sliskie i gladziutki nie wiem skad taka rozbierznosc

Gość arahja
ja przed chwila pierwszy raz uzylam i podczas splukiwania wypadlo mi dokladnie tyle wlosow co zwykle... mam nadzieje ze na efekty trzeba jednak troche poczekac :)

Gość Karioka1111
Witam!!! Ja też używam odżywki wax i staram się robić to co najmniej raz w tygodniu. na efekt nie trzeba chyba czekac zbyt długo... moja fryzjerka mówi, że mam pełno odrostów na głowie, a waxa używam od miesiąca, trzymam go nawet 2 godziny na włosach i nigdy nie miałam problemu ze spłukaniem czy też rozczesaniem włosów. Używam też tabletek inneov bo mam problem z wypadającymi włosami. Pozdrawiam!!!

Gość Karioka1111
Jeśli chodzi o dobre odżywki i w ogóle kosmetyki do włosów, to chciałabym polecić kadusa; są to kosmetyki, które można kupić w dobrych salonach fruzjerskich. Mam już od ponad miesiąca odżywkę w piance z tej firmy i proszę mi wierzyć, że jest ona rewelacyjna; nie skleja włosów, odżywia je i nadaje piękny połysk, pachnie też przyjemnie, kosztuje ok. 50 zł ale jest bardzo wydajna!!!

ja uzywalam i jest dobra, faktycznie pomaga nawet najbardziej storturowanym wlosom, nie jest az tak droga a naprawde skutek rewelacyjny ale gdzies dopiero po miesiau uzywania, wlosy rosna naprawde w tempie ekspresowym:)

Gość tangerine
witam serdecznie. kupiłam dziś wax do ciemnych włosów, ale mam kilka pytań : 1. przed użyciem wax-u należy umyć włosy, czy powinien to byc specjalnie delikatny szampon zeby nie przeciążyć włosów ( mam je bardzo cieńkie) ? 2. czy moge nałożyć odżywke od połowy włosów ? ( mam bardzo zniszczone końcówki, chciałabym je wzmocnić, ale mam również włosy z tendencja to przetluszczania, wiec nie chce obciążać skóry głowy) 3. powinnam ją spłukać samą wodą czy rownież użyć szamponu ( zwykłego czy delikatniejszego)? zamierzam stosować odżywke co jakieś 3 dni, na zmianę z nafta kosmetyczną. myje włosy wieczorem (rano kompletnie brakuje mi na to czasu!) mam nadzieje, że nie będą one zbyt obciążone i przetluszczone. pozdrawiam

Gość ewusiek
Ja już kilka miesięcy jej używam (do ciemnych włosów) i... bez specjalnego efektu nawet chwilowo bardziej mi wypadały ale teraz jest ok :] stosuje raz na tydzień wieczorem, nakładam folie i czapkę, ogrzewam suszarką :) trzymam jakieś 45 min. po spłukaniu włosy są gładkie i nie są tłuste, następnego dnia włosy są puszyste. Nie zauważyłam żeby mi szybciej rosły i też nie są bardziej gęste, ale są jakieś dziwne bo na czubku głowy i potylicy są grubsze a na skroniach i nad czołem delikatne nam tam nawet trochę prześwity :( może to tak ma działać że struktura włosów zmienia się od czubka głowy ?? czyli tam gdzie się łączą nerwy i naczynka krwionośne i od tego miejsca wszystko się zaczyna ?? Mimo że używam Waxu długo to włosy jak były cienkie tak dalej są, nie wypadają mi prawie wcale ale mogło by być lepiej ... i jest coś co jest chyba paradoxem bo mam ciemne włosy no taki szatyn i mi trochę wyjaśniały nie wiem czy po tej odżywce czy przez nią słońce mi ich nie doprawiło latem bo zrobiły się wrażliwsze na promienia słoneczne ;P eh a byłam kilka lat temu brunetką z gęstymi włosami :[

Gość DomaŚ
hmm a powiedzcie mi czy ja dobrze robię ;) bo stosowałam dopiero 3 razy (z przerwą co 3 dni) i jutro mam zastosować ale ja robię tak: najpier myję wlosy (łał) potem nakładam tę odżywkę (dość dużo jej nakladam bo mam włosy do pach) i zakładam worek foliowy na głowę i idę heheh śmiesznie zabrzmi ale pod kaloryfer żeby jeszcze bardziej ocieplić główkę i tak sobie leżę 30min pouczę się itp. a potem spłukuję i susze włosy (używam jej na wieczór) i jak rano wstaję to uzywam prostownicy... mogę jej używać czy jednak nie? stosuję jeszcze tabletki Skrzypovita. i mam brązowe i dość gęste włosy. Proszę odpiszcie :*

Gość malinowka
jesli włosy wypadaja to żadne odżywki nie pomogą trzeba iśc do lekarza i basta:)bo to moga byc poważne problemy ze zdrowiem a nie tylko problem "wizualny",odzywki pomoga włosom zdrowym(to znaczy trzymającym sie główki:)ale zniszczonym czytaj:sianowatym,suchym itp

Gość asiulekpaszczulek
używałam Henne wax jakieś dwa lata temu, bo miałam zniszczone farbowaniem włosy. odrosly śliczne, mocno, gęste włosy o pięknym kolorze, o wiele ładniejsze, niż miałam kiedyś. neistety podkusiło mnie kolejne farbowanko i znów używam waxa, ale wiem,ze włosy odrosną super. ta odżywka nei daje spektakularnych efektów w 5 minut. włosy po niej dorastają zdrowe, gęste i lśniące.czyli na parwdziwy efekt trzeba pozcekać aż włosy po farbowaniu całkowicie odrosna w swoim kolorze. pozdro asia

Gość Odżywka WAX
Używam od lat, jestem nią zachwycona. Nigdy nie miałam lepszej. Jest rewelacyjna przy wypadaniu włosów, przy słabych włosach, przy suchych końcówkach. Po zastosowaniu włosy są mięciutkie i lśniące.

Gość mkjigufufcyx
ja mam tylko jedno pytanie: czy nie przeraża was ten skład w tej odzywce??? gówne czynniki to alkohol paskudne SLS, parabeny... nie znam sięna tym tak dobrze ale wiem że te skąłdniki są feee... który składnik to wosk i silikon bo jakoś nie potrafię sama rozszyfrować... Oświeci mnei ktos z tymi składnikami??? proszę

Gość egthhehhtht
ponawiam pytanie z góry

Gość kas.
silikon na wlosy nie ma zlego wplywu, sama fryzerka poradzila mi ze jesli prostuje to dobrze abym na koncowki nakladala sylikon, bo nie przetluszcza tak mocno jak jedwab i ma ladny zapach :)) i faktycznie wlosy po nim są miekkie i super sie trzymaja.

Gość imago100
Stosuje henne juz pol roku. pierwsze efekty stosowania zauwazylam juz po 2, 3 tygodniach, a minaowicie lsniace wlosy. Po paru miesiacach zauwazylam na swojej glowie bardzo duzo odrostkow - krociotkich wloskow. Przyznam ze bylam w szoku. Dzisiaj po pol roku stosuje odzywke tylko raz w tygodniu i to najlepiej na weekend, gdy nie wychodze do pracy. Moje wlosy po jej zastosowaniu stercza we wszytkie strony. Bardzo polecam ta dzywke, poniewaz sa efekty. Wprawdze musialam na nie troche poczekac, ale sa. A i jeszcze jedno. przestaly wypadac mi wlosy. Kiedyc zawsze po umyciu wyciagalam je garsciami a teraz jest to 1 lub 2 wloski ( w ciagu dnia napewno ich troche wypada, ale dla mnie liczy sie efekt po umyciu). POLECAM!!!!!!!!!!