Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga 86

koniec i co dalej?

Polecane posty

Gość aga 86

teraz zamierzam skonczyc z tabletkami ale nie chce zajsc nie moge w ciaże. jestem mała chuda i jak nawet by to wyglądało? w koncu takze mama dopiero 19 lat. dawniej uzywałąm globulek i prezerwatyw ale teraz nie chce do tega wracac ale jak widze bede musiała i dalej bede oczekiwac na okres i panikowac na zaś? a co będize jesli prezerwatywa mi pęknie? czy znacie jakies inne srodki ktore mozecie mi polecic?

Gość de9
a może by tak skonsultować się z lekarzem ginekologiem? On powinien dobrać Ci metody, które będą dla Ciebie odpowiednie (bo jest trochę alternatyw dla tabletek antykoncepcyjnych).

Gość aga 86
a ja nie chce juz isc do lekarza bo musze zapłacic 50zl ma mi zrobic cytografie i znow karze przyjsc z amiesiąc i pojdzie znowu mi 50 zł nie mam teraz kasy a po drugie nie mam czasu bo wyjezdzam

Gość de9
poczytaj tutaj http://www.narodziny.med.pl/antykonc.htm Antykoncepcja naturalna * Metoda Billingsów * Metoda termiczna * Metoda termiczno-objawowa Antykoncepcja mechaniczna * Prezerwatywa * Kapturki i krążki * Wkładki domaciczne Antykoncepcja chemiczna * Globulki i kremy Antykoncepcja hormonalna * Pigułka hormonalna * Tabletka "po stosunku" * Światowe nowości

Gość sprobuj tak
sa tez panstwowi lekarze i to ich obowiazek. Nie musi Ci robic cytologii. Po prostu powiesz, ze chcesz porozmawiac o antykoncepcji, bo odstawiasz tabletki.