Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszencjaaa

Jakie dolegliwości po Pantex Oval ?? POmocy

Polecane posty

Gość myszencjaaa

Czy po uzywaniu tych globułek mieliscie jakies dolegliwosci?? Mnie coś tam piekło czy ktoras z was miała cos takiego?? I czy sa jakies kremy albo zele anty?? :) Z góry dziękuje za odpowiedz :]

Gość możesz mieć uczulenie
na Patentex. Są i inne środki plemnikobójcze np. Delfen chyba...Dokładnie się nie orientuję, bo nie używam.

Gość myszencjaaa
FUck 21 zeta w błoto ?? :( i co ja teraz z tym zrobie starszej dam czy co o matko :( i o co wogole chodziło z tym pienieniem mi sie nic nie pieniło tylko przy siusianiu piekło myslalam ze zaczne krzyczec :(

Gość myszencjaaa
moze ktos miał takie objawy jak ja ???

Gość matko boska
Mnie piekło jeśli o to Ci chodzi. Też mi się nic nie pieniło, tylko piekło. Nigdy więcej. Ustało po kilku dniach kiedy zeszło podrażnienie.

Gość oho
UWAGA ...JAK SIE MA ZŁA TOLERANCJE TEGO ŚRODKA CZY TO PATENTEX CZY DELFEN ....PIECZENIE ŁACZY SIE Z CZESTYM ZAPALENIEM PECHERZA ja kiedys stosowałam i ciągle miałam pieczenie... potem zapalenie pęcherza....potem nerek i przez długi czas leczono mnie na nerki a jeden lekarz kazał odstawic i patentex i delfen MOJA CHOROBA KŁĘBUSZKÓW NERKOWYCH SIE SKOŃCZYŁA NASZCZĘŚCIE NIE BYŁY TO NERKI POZDRAWIAM....SĄ JESZCZE INNE ŚRODKI

Gość myszencjaaa
Oh my lord ! to ja to odstawiam bo juz miałam problemy z nerkami i nie che tego znow przechodzic :( Tylko zal jak choelra tej kasy co mamusia wybuliła :( A oho co masz na mysli mówiąc inne ?? Bo ja to bym najchetniej chciałą cos bez hormonow :( sa jakies takie zele czy kremiki?? prosze odpowiedzcie bo nie bardzo się jeszce orientuje :(

Gość dddesdx
up up

Gość myszencjaaa
moze jeszce ktoras z pan sie wypowie????

Gość myszencjaaa
help czy wy te mialyscie po uzywaniu tych globułek takei cos białego nie wiem podobne do upławow tylko ze białę :???? Bo juz sama nie wiemco to jest i slzag mnie trafia !!

Gość myszencjaaa
UP pomoze ktos ??? Zna ktos moze jakis zele albo kremy anty ???

Gość lili21
moim zdaniem one sa do kitu!!!uzywałam ich i to był duzy błąd!wszystko wycieka i ci tu duzo mówic jest nie higieniczne!mojemu ukochanemu tez to sie nie podobało,jestem przekonana ze waszym facetom równiez

Gość myszencjaaa
moj gosc mowił ze mu strasznie goronco w ogonek hehe :P a pozatym miałyscie takie coś białego ze mnie wyoada czasem jeszce nie wiem coś jak upławy niby ale to jest białe i takie hmm nie wiem po tych globułkach ???

Gość wwwwwwww
Miała z ktoras z was taka biała wydzieline po tym??

Gość ifciunia
Po podraznieniu wystepuje taka biala wydzielina. Przynajmniej u mnie. Kup sobie zel AA do higieny intymnej i myj sie nim to ci zejdzie po kilku dniach. I uwazaj na kremy i pianki anty bo moga tez Cie uczulaĆ!!!!!!! pozdor:*

Gość 171819
podobne wlasciwosci anty ma krem delfen lecz niestey juz go nie produkuja:(

Gość ja_ja_ja_ja
Używam, jest ok, żadnego pieczenia, a opinie o potokach piany sa mocno przesadzone.

Gość Melallll
Myszencjaaa... wiec moze czas isc do ginekologa? a nie tam wypytywac...??:D

Gość heya
słuchajcie, ja osobiście jeszcze nie używałam żadnych preparatów oprócz prezerwatyw, nie chce hormonów, co mi polacacie a czego napewno nie? prosze, odpiszcie szybciutko, pozdro!

Gość Bea_
Na to pieczenie, podrażnienie po globulkach bardzo dobre jest wymoczenie się w naparze z kory dębowej - kora do nabycia w aptekach cena ok 1,50. łagodzi pieczenie, podrażnienie, takie lekkie stany zapalne - mi ładnie przeszło :)

Gość ja poprostu
ja tez uzywałam do tej pory tylko prezerwatyw,...mozecie mi poradzic co moge stosowac zamiast tego??;> wybaczcie ale nie jestem jeszcze dość doświadczona. z góry dziekuje:) i pozdrawiam wszystkich...

Gość ZIELONA..
podajcie jakieś dobre srodki antykoncepcyjne tylko opucz tabletek.. jeszcze jestem przec stosunkiem i niechce zajsc w ciąże..tego sie tylko boje... to 1 temat. a drugi to probowalam z moim juz..wchodzil,ale cholernie mnie to boli;( mam takie wrazenie ze niewejdzie dalej;(ze mna cos nie tak?

Gość paula 23
jaka jest skutecznosc patentaxu oval????? jeszcze nie chce zostac mamusia, a ostanio z moim chlopakiem uzylismy tylko tej globulki jako srodka anty...

Gość lp8er
mi nic nie dolegało. tylko strasznie sie pieni jeszcze po... z chłopakiem Dla ostrożności używamy jeszcze prezerwatywy

Gość asdasdascxvxcvx
raz użyłam, ale tak piekło , ze z seksu nici - było duzo smiechu - mojego i partnera.Tak nas piekło, ze tylko łazienka była nam w głowie. Wywaliłam do smieci :)

Gość niccccc
Ja nie mialam nigdy zadnych dolegliwosci a uzywam juz pare lat.

Gość ktoś tam ktoś tam
z ciekawosci sprobowalam pantex oval i niestety sie zawiodlam... raz, ze trzeba czekac 10 min, co psuje juz cala zabawe, dwa, ze strasznie pieklo i to dziwne uczucie ciepla... czulam straszny dyskomfort i nie moglam skupic sie na moim partnerze, tylko na tym, ze cos "cieknie", no a pozniej ten bol przy oddwaaniu moczu i zapalenie pecherza. nie ma to jak pigulki!

Gość ktoś tam ktoś tam
no i zapomnialam dodac, ze stosunek nie trwal godzine, przez ktora globulka dziala, a to nadal sie pienilo no i nie wspomnialam jeszcze o tym dziwnym czyms- (nie wiem czy to mozna nazwac zluzem) na drugi dzien

Gość ewi88
Ja użyłam tych globulek tylko raz... i musiałam udać się do lekarza z powodów dziwnych upławów(były wręcz czarne) niby nic mnie nie epiekło i nie bolało ale zawsze. Nietety teraz muszęsię leczyć. Także radzę na nie uważać. I nie używać ich samych lepiej zastosować dodoatkowo prezerwatywę. Pozdrawiam!!!