Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi

diane 35 na wypadające włosy?pomocy!

Polecane posty

Gość smutno mi

hey!czy któraś z was wie coś na ten temat?prosze o pomoc.

Gość mnie tez smutno

Gość a mi jak smutno
siedze sama w domu, nie ma do kogo sie przytulic buuuuu !!!!!!!!!!!!!

Gość nikt mi nie pomoże

Gość ale o co ci chodzi
Diane ci pomoze jezeli tracisz wlosy na tle hormonalnym: Jezeli nie to nie ma sensu ich zazywac. Zreszta, w przypadku zaburzen na tle hormonalnym, po odstawieniu Diany wszystko wraca, niestety, tzn. znowu orzetluszczaja sie wlosy, pojawia sie tradzik i takie tam. Diane doraznie moze pomoc ale to na zasadzie pomocy doraznej, likwidacji objawow a nie przyczyn.

Gość scarlatti
ja też chcę wiedzieć!!wypadają mi garściami:((

Gość to bardzo proste
zbieracie te wszystkie powypadane włosy + jeszcze czyjes jak wypadną i wieczorami przyklejacie na kropelkę albo lepiej na ośmiorniczkę i w ten sposób macie więcej włosów niż przed tabletkai!!! jakie wy dzoiwne jesteście. pomyśleć się wam nawet nie chce ;(

Gość crtre
mi też wypadaja garściami - jeszcze z tydzień i będę miała 3 włosy!!!! mam tego dość, nie wiem co do tego się przyczyniło. Brałam Dianę ok roku, odstawiłam i włosy garściami! to chyba od tego.

Gość scarlatti
trzeba zasięgnąć rady lekarza ale myślałam ,że są tu dziewczyny które podzielą się jakimś doświadczeniem w tej kwestii!

Gość psychoterapeuta
Ja biorę diane półtora roku i jak mi wypadały włosy tak i wypadają teraz... W zimę mniej na wiosnę więcej (normalne... prawie) :). Diana ma pomagać w zmniejszaniu owłosienia (w przypadku depilacji ma wspomóc działanie) co do włosów na głowie... jeżeli ich nie depilujecie nie powinno mieć wpływu... Oczywiście jeżeli nie macie debili za lekarzy i kazali wam zrobić badania hormonalne przed podaniem diane... !

Gość lekarz
jestem zwolenniczką innych sposobów na wypadanie włosów

Gość ....................
mi wypadały wlosy jak brałam hormony...teraz uzywam plastrów i mam fajniutką krótką fryzurkę i problem właściwie zniknął. radzę: skonsultować się z lekarzem (ginekolog, endokrynolog), podciąć włosy (jakś bardzo wycianiowana fryzurkę bo wtedy ma się optycznie wiecej włosów), bardzo dokładnie masować skórę głowy przy myciu, może do tego jeszcze jakieś witaminy. ze swojego doswiadczenia wiem, że najlepiej na siłe włosów działa ich ścięcie...a krótkie fryzurki są takie sexy :D