Be quiet! 16 Napisano 27 Styczeń (edytowany) Edytowano 27 Styczeń przez Be quiet! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1036 Napisano 27 Styczeń Ja słyszałam tylko piosenkę o czarnym baranie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 16 Napisano 27 Styczeń Zanuc, bo nie kojarzę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1036 Napisano 27 Styczeń 5 minut temu, Be quiet! napisał: Zanuc, bo nie kojarzę. Gdzieżeś ty bywał, czarny baranie? We młynie, we młynie, mościwy panie. Cóżeś tam robił, czarny baranie? Mlął mączkę, miął mączkę, mościwy panie. Cóżeś tam jadał, czarny baranie? Kluseczki z mączeczki, mościwy panie. Cóżeś tam pijał, czarny baranie? Miód, mleczko, miód, mleczko, mościwy panie. Gdzieżeś tam sypiał, czarny baranie? Z młynarką, pod miarką, mościwy panie. Jakże cię bili, czarny baranie? Łup cup cup, łup cup cup, mościwy panie. Jakżeś uciekał, czarny baranie? Hop sasa do lasa, mościwy panie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 16 Napisano 27 Styczeń To jest piosenka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1036 Napisano 27 Styczeń 1 minutę temu, Be quiet! napisał: To jest piosenka? Czarny Baranie - Tradycyjna Piosenka Ludowa dla Dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 469 Napisano 27 Styczeń 4 minuty temu, Be quiet! napisał: To jest piosenka? Czarny Baranie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 16 Napisano 27 Styczeń No cóż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 16 Napisano 27 Styczeń Przedramię, przecież widać gołym okiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1036 Napisano 27 Styczeń 3 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Nie rozumiem tego tatuażu. To łydka reka czy choi wie co A chսj go wie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 469 Napisano 27 Styczeń 5 minut temu, WywaloneJaja napisał: Nie rozumiem tego tatuażu. To łydka reka czy choi wie co 1 minutę temu, Еlciаа napisał: A chսj go wie. już poprawiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1036 Napisano 27 Styczeń 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: już poprawiłem No juz trochę lepiej i proszę nie mówić że tylko ja tu myślę o jednym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 469 Napisano 27 Styczeń 12 minut temu, WywaloneJaja napisał: Na czole proponuje aby było modniej nie ma sprawy ejaj wszystko przyjmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 469 Napisano 27 Styczeń 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Idz na calosc ale po co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 469 Napisano 27 Styczeń 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Dla hecy zostanę już przy swoim skromnym avatarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 469 Napisano 27 Styczeń 2 minuty temu, Traffic Lights napisał: Co to za avatar? Zgłoszone. Zbydlęcenie nie będzie tolerowane. normalny awatar z napisem kafeteria zaprasza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach