Daga18 0 Napisano Czerwiec 14, 2005 Witam mam pytanie zrobilam sobie wczoraj test i za pierwszym razem wyszedl wynik pozytywny wiec szybko polecialam do apteki i zrobilam sobie drugi raz i po ok 4 godzinach wyszedl negatywny!!!Hmm i zastanawia mnei to ktory wynik jest prawdziwy czy moge byc w ciazy??? Pomozcie prosze!!!!!!!!!Z gory wielkie dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zrob test Napisano Czerwiec 14, 2005 z porannego moczu i ten baedzie bardziejv wirygodny a najlepiej badanie krwi na obecnosc hcg. pozatym testy maja to do siebie ze myla sie raczej pokazujac ze nie ma ciazy, wiec lepiej powtorz go bo bardzo prawdopodobne ze jestes w ciazy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daga18 0 Napisano Czerwiec 14, 2005 hmm a po jakim zcasie test wykrywa na 100% ciaze?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rekach 0 Napisano Czerwiec 15, 2005 daga test najlepiej jest zrobic z 5 dni po spodziewanej miesiączce ale kiedy jest cos nie tak z tarczyca czesto wychodzi pozytywnie raz tak a raz nie a najlepiej poczekac ze 2 /3 tyg i isc do gin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikki30 Napisano Czerwiec 15, 2005 Test najlepiej robic w dniu spodziewanej miesiaczki w tedy na 99% wychodzi wiarygodny wtedy nie musisz robic go z porannego moczu.Nie nalezy robic testu przed miesiaczka bo ciaza moze ulec poronieniu tak zdaza sie w około 50%przypadków.Powtorz jeszcze raz po 48h test a najlepiej zrob z krwi badanie beta hcg.Moja siostra była w 10 miesiacu ciazy i test dalej wychodził negatywny czasami tez tak bywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czarna Wdowa Napisano Czerwiec 15, 2005 do nikki30 Twoja siostra byla w 10 m-cu ciazy tak? a ja myslalam ze ciaza trwa 9 m-cy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość teoretycznie Napisano Czerwiec 17, 2005 teoretycznie ciaza trwa 9 miesiecy ale jest to zawsze liczone 40 tyg...czyli mozna smialo powiedziec ze trwa ona 10 miesiecy....przeciez lekarze sami mowi o tym tak......ze 2 tyg.przed albo 2 tyg po ustalonym terminie mozna rodzic....czyli 42 tyg...moze i ona trwac ..ja sama mialam ciaze 41 tyg........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malenkaa Napisano Czerwiec 22, 2005 Daga radze Tobie powtorzyc tes polecam ci bobo-test mozesz go zrobic o kazdej porze dnia wynik masz po 3 minutach i on jest wiarygodny po 3 minutkach pozniej juz nie wazne co ci wyjdzie bo to mozliwe ze po paru godzinkach sie zmieni waze sa te 3 minuty po tym jak juz naniesiesz mocz:) ja sobie go zrobilam bo sie balam ze ejstem i okazal sie negatywny!! a na drugi dzien dostalam okres i wszystko w porzadku czyli wiem ze ten tes jest dobry na 100% pozdrowki i daj znac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach