Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fanka Iwostinu

Iwostin jest the best!!!!!!!

Polecane posty

Gość MaShA =
Jestem to new! Dajcie mi parę e-mili tych firm kosmetycznych co wysłali Wam próbki i są sprawdzeni!! PROSZEEEE

Gość t
po co ci jakis tonik.kup sobie psorinoheel!

Gość _PiĘkna Cera_
Hi hi czy to zazdrość ze psorinoheel mi pomógł i mam super cerę?Poprostu chcę sobiec sprawic tonik bo mam bardzo wrażliwą skóre.Pozatym uwielbioam ją pielęgnowac .

Gość niezdecydowanaAga
Do pIęknej cery: Ja stosuję ten tonik z alganmi z iwostinu i przyznam ze jest świetny.Fajnie oczyszca skóre i regeneruje wrażliwe miejsca.Po zastosowaniu bużka mięciutka i gładka.Tonik z Iwostinu to mój ulubiony kosmetyk.

Gość ***MaliNka***
Do _PięKna Cera_.Co to za specyfik te Psorinoheel?Tzn jak ci pomogl?Na jakie problemy skórne pomaga ten psorinoheel?Bede wdzieczna za odpowiedz,buziaczki papa

Gość fiolka007
No to ja tez jestem juz właścicielka żelu do mycia twarzy Iwostin.Na razie ciężko mi cokolwiek powiedziec o jego skuteczności.Odrzuca mnie tylko jego zapach.Ale co tam-nos zatykam i myje twarz.Da się przeżyć

Gość ***MaliNka***
A mnie on chyba uczula...

Gość ***MaliNka***
Zmienilam Zdanie uzywam juz drugiej tubki zelu do mycia twarzy i cera mi sie znacznie poprawila(odpukac),az chce sie zyc ;)poza tym dostalam w aptece probke kremu matujacego,mozna go stosowac pod makijaz.Jest poprostu suuuper!POza tym krem na noc z tej samej serii,bardzo wygladza buzke,przestalam miec jakiekolwiek problemy(jak narazie )i mam nadzieje ze nie wroca.Probki mi sie skonczyly wiec napewno zakupie kosmetyki w aptece.Polecam jak najbardziej.

Gość ja tez ja tez
jestem baaardzo zadowolana z tych kosmetykow do cery tradzikowej Iwostinu :)

Gość Stefan Z Niepołiomic
***MaliNka*** a długo już tych kosmetyków używasz ??chciałabym spróbować, ale troche się boję bo czytałam opinie że po żelu na noc wysyupuje na początk tzw skóra sie oczyscza

Gość ***MaliNka***
Stefanie z Niepołomic.Uzywam juz 2 badz 3 tubke-nie pamietam dokladnie.W kazdym badz razie zelu do mycia twarzy nie zmienie!!Odpukac teraz jest suuuuper:) Nbie wiem ja nie mialam zadnego wysypu po nim.Wrecz przeciwnie buzia znacznmie sie poprawila:)Sprobuj,bo naprawde warto.Wszystkie jakies zele typu Clean& Clear to dziadostwo.Iwostin to naprawde dobre kosmetyki,ja sie o tym przekonalam:)Mysle ze to dzieki nim buzia mi sie poprawila.Od dluiego czasu uzywalam jakis lekow od dermatologa i zawsze z efektem niewielkim.Poza tym!!! wszyscy ktorzy chca miec ladna buzke.Zel iwostin a do tego koniecznie krem z Apteki (ACNOFAN) Mi to pomoglo moge z czystym sumieniem poradzic!Wyczytalam o nim pozytywne opinie wlasnie na kafeterii(jest bez recepty) kosztuje jedyne 8 zl,a mi pomogl!!!!!!!!!Uzywam do dzis(juz chyba z 7 tubek zuzylam)aby utrzymac ladny stan buzi.pozdrawiam wszystkich!!! Stefanie nie zastanawiaj sie tylko lec do apteki!! PApapa

Gość ***MaliNka***
Ahhaa Pisalam wczesniej ze mnie uczula.Byc moze byl to jakis stan przejsciowy,ale napewno na poczatku stosowania nie pogorszyl mi stanu skory.Takze nie martwcie sie.To jakies shizy moje byly;) bo wiadomo ze nic nie pomaga po 1 dniu stosowania,trzeba to troche "postosowac",PAPPApa

Gość tutu
A mi iwostin strasznie zniszczył cerę. Używałam kremu nawilżającego na dzień i serii puritin i jeszcze kilku innych. Wszystkie dostałam do wypróbowania......TRAGEDIA!!!!! TRAGEDIA!!!!Uwrażliwiło mi cere tak, ze od kilku miesięcy walczę z krostkami. Teraz mijam iwostin wieeelkim łukiem. Poza tym, cena nie jest najważniejsza. JA zauważam kolosalną różnicę między Avene, Vichy i La Roche a Iwostinem. Iwostin (bez)jakością im do pięt nie dorasta. No i mają pseudo termalną wode, bo woda z iwonicza zdroju nie jest tak naprawde termalna. Jedyne co toleruję z iwostinu to pomadka ochronna. Poza tym reszta to Scheiße!!!!!!!!!!!!!

To prawda - Iwostin rzadzi :) Ten kremik intensywnie nawilzajacy z wysokim filtrem jest rewelka! Mialam bardzo podobny z La Roche Posay i podczas chodzenia latem do pracy spalilam sobie buzie sloneczkiem. A na Vichy mam uczulenie, choc alergiczka nie jestem. W ogole jestem fanka polskich kosmetykow, nie tylko Iwostinu.

Gość mvm
ja uzywam kremu nawilzajacego na dzien.... zastanawiam sie czy nie zrobic sobie prezentu na swieta w postaci zelu i emulsji matujacej.. po tylu pozytywnych komentarzach na temat tych probuktow chyba sie na nie skusze:-)

Gość MADLENA
Ja dostałam próbkę IWOSTINU (żel ) od mojej dermatolog musze przyznać po tygodniu stosowania jest b.dobrze tolerowany

Gość ja tyz kocham
polecam krem pod oczy :D

Gość ja tyz kocham
sorkii zel pod oczy z kofeiną wydajny :)

Gość BOMBI
CZESC DZIEWCZYNY! Kupilam dzis krem na naczynka Iwostin i chyba mi nie odpowiada, bo mam dosc nietypowa cere.Co chwile musze cos nowego probowac.. Z tego co wiem ow krem jest bardzo zachwalany. Kupilam go za 35 zl. czy ktos moze chcialby go odkupic za ok 30 zl? Bylabym wdzieczna, bo wtedy bede musiala niestety dlalej probowac, co wiaze sie z kolejnymi kosztami:( Jesli ktos bylbychetny prosze napisac na maila. Pozdrawiam!

Gość rada moja z obcasow
na naczynka kup w kolejnosci najlepsze: 1. Diroseal - AVENE 2. Sensibio AR - BIODERMA 3. Rubialine LABORATORIUM SVR

Gość xD
Witam. Dla odmiany jestem plci brzydkiej ;]. W zwiazku z checia posiadania fajnej cery (jak to sie mowi jak pupa niemowlecia = P) zdecydowalem sie na zakup kosmetykow z serii iwostin. Jaki zestaw jest najlepszy ? narazie posiadam zel do mycia twarzy, i krem na noc. Co teraz ? Slyszalem, ze tonik jest naprawde dobry - oczyszcza buzie i sprawia, ze wyglada swiezo ;]. DObrze mowie o_O ? :P prosze o odpowiedz i pozdrawiam ;0. Mateusz

Gość pestka123
osobiście stosuje iwostin i przyznam się szczerze że jest to bardzo dobra linia która mnie nie uczula. jest o.k

Gość pestka123
:) dobrze mówisz do tego proponowałabym Ci emulsje matującą i jakiś peeling

Gość pestka123
teraz linia Purritin jest powiększona i jest tam m.in. peeling

Gość fiki
co to za glupoty,ze w Iwoniczu nie ma wody termalnej?A bylas tam kiedys bo ja jezdze co roku na wakacje i znam to uzdrowisko jak wlasna kieszen - jest super.Seria Iwostin boska.Mam cere bardzo sucha i uzywam krem tlusty,porownywalny do Vichy i La roche Posay a o polowe tanszy!

Gość maluga2003
chciałabym wypróbować iwostin jest the best tak słyszałam mam nadzieje ze to bedzie strzał w dziesiatke i coś pomoze mojemu dziecku

Gość jak ja to lubie
co jeszcze sądzicie o tych kosmetykach? Chcialabym kupic kremy i żel z serii Sensitia

Gość joella82
ja też mam ochote kupic krem nawilżający z filtrami i żel do twarzy, polecacie??

Gość pomaranczowsza
nie znam kremow Iwostin, mozliwe, ze sa dobre. nie ma w tym temacie nic o ich skladnikach - sadzicie, ze sa dobre tylko na zasadzie gdybania i eksperymentowania na wlasnej skorze. a juz najbardziej mnie smiesza bujdy o wodach termalnych :D dla skory woda jest woda i pod warunkiem, ze czysta, jej termalnosc nie ma nic na celu procz reklamy dla firmy ;)