starra mendah balkonova 127 Napisano 2 godziny temu pewnie lubicie cos przyjac w dópke duzego jak sluchacie tych utworuw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 176 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: My wszystko słuchamy. i notujemy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 127 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: i notujemy a co notujecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 176 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: pewnie lubicie cos przyjac w dópke duzego jak sluchacie tych utworuw nie mierz wszystkich swoją miarą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 176 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: a co notujecie co kto mówi i o kim potem przesyłamy raport do centrali WP 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 25 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: pewnie lubicie cos przyjac w dópke duzego jak sluchacie tych utworuw Zdarzyło się że w dzieciństwie czopki A tak to nic ehhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 127 Napisano 2 godziny temu ja tez duzo notuje huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1692 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: a co notujecie Mam już dzisiejszy raport. Wysłać ci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 127 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Mam już dzisiejszy raport. Wysłać ci mozesz jak kcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1692 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: i notujemy Wszystko już zanotowane i kto komu dziś wysyła raport? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 176 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Mam już dzisiejszy raport. Wysłać ci od razu do centrali przesyłaj razem z prognozami do banowania na jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 109 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Wszystko już zanotowane i kto komu dziś wysyła raport? Jeż do Alana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 176 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał: Jeż do Alana ciii nie dekonspiruj Alan to nasz oficer prowadzący 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 109 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ciii nie dekonspiruj Alan to nasz oficer prowadzący Współczuję wam jednak tego oficera prowadzącego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 176 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał: Współczuję wam jednak tego oficera prowadzącego nie każda lubi Alana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 127 Napisano 2 godziny temu Anal to oficer prowadzacy a kto zaopatruje w czopki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1692 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał: Jeż do Alana Alan będzie w weekend jak zjedzie z trasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1692 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ciii nie dekonspiruj Alan to nasz oficer prowadzący Ale my jesteśmy wyżej w tej hierarchii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 176 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Alan będzie w weekend jak zjedzie z trasy. a to wytrawny narciarz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1692 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: nie każda lubi Alana Cicho sza bo jak to przeczyta to wejdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 7 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Alan będzie w weekend jak zjedzie z trasy. Widmok mi popadł ale jeszcze się zastanawiam czy się mscic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 127 Napisano 2 godziny temu idzcie spac to was nie zauwazy jak wyjdzie z jaskini huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1692 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Widmok mi popadł ale jeszcze się zastanawiam czy się mscic. A co ci zrobił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 465 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Widmok mi popadł ale jeszcze się zastanawiam czy się mscic. Zniszcz chłopaka doszczętnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 127 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A co ci zrobił? pisał cos ze lerzak nie rokuje na mynrza i dlatego Anastazja nie wchodzi na prifka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 7 Napisano 2 godziny temu 46 minut temu, a0fd967e3b napisał: nie mogę ci wysłać beniz, bo moje ip jest na czarnej liście na fb co z nim nie tak To ta strona hekerska co ci wyszlo podlasie? No profesjonalna na pewno godna zaufania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 176 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Ale my jesteśmy wyżej w tej hierarchii? każdy ma swoje zadania my pod przykryciem w terenie, a on łącznikuje z Centralą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 176 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Zniszcz chłopaka doszczętnie mógłby mu wysłać swoje gołe fotki z zaskoczenia tego na pewno nie da się odzobaczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 7 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: A co ci zrobił? Pisze o mnie bzdury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 109 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 15 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: nie każda lubi Alana Wasz mózg operacji ma charyzme mokrego liscia i wydaje mi sie ze mamy tu do czynienia z poważnym deficytem mocy obliczeniowej. Edytowano 2 godziny temu przez orkiestra księżniczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach