Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęśliwa-26

i będę mamą..

Polecane posty

Gość szczęśliwa-26

Witam wszystkich! Jestem bardzo szczęśliwa bo właśnie dowiedziałam się ze jestem w 1 miesiącu ciąży. Z lekarzem rozmawiałam bardzo krótko a poza tym im się wydaje że wiemy wszystko i każde pytanie jest dla nich kosmiczne. Prosze o wszystkie mamy o rady jak dbac o siebie jak sie odzywiac.. itd itp. Z góry dziekuję! Nie ma jak pytac o rady doświadczone osoby! :-)

Gość gratuluję
:)

Cieszę się razem z Tobą :D:D:D:D Ja już prawie kończę, a rady ...hihih...zajrzyj na kilka topików, jest ich tu wiele na temat dbania o siebie w ciąży... Zresztą najlepiej po prostu jeśli zadasz pytania :):):) Pozdrawiam i ❤️ dla Ciebie...

Gratuluję :D Poczytaj tutaj topiki, w Internecie jest dużo portali na temat ciąży itp, tam jest też dużo informacji, poza tym książek też sporo. Ja dostałam (fakt, że w 4miesiącu.. ale co tam :) ) od swojej pani gin (w państwowej przychodni) taki zestaw książeczek i ulotek o ciąży dziecku itp i nawet jeden numer Dziecka .. A i moja podstawowa rada - unikaj komputera, a dokładniej monitora, szczególnie w pierwszych 3 miesiącach.

Gość szczęśliwa-26
Oj Majorek zmartwiłas mnie bardzo, bo niestety pracuje przy komputerze 8-10 godzin dziennie.... :( czy to naprawde może być szkodliwe??

Gość szczęśliwa-26
I jeszcze jedno pytanko (wpisałam je nie tu gdzie trzeba ;-)) Czy u dentysty mogę prosić o znieczulenie? słyszałam kiedys ze raczej niee..