Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta___

Czy to przez to że nie współzyje?

Polecane posty

Gość kobieta___

Takie pytanie mam do kobiet, Od ponad 2mies.nie współżyje bo zerwałam z facetem.Teraz podczas okresu kupiłam na ''próbe''tampony OB ale nie wiedziałam że bedą takie grube :/ Nie wygodnie mi w nich,trudno je wcisnąć....Nowięć chodzi mi o to ze jak kochałam sie z facetemto pochwa pzreciez była rozciągnieta że penis wchodził bezproblemu,. Jest taka możliwośc że dlatego ze niewspółzyje to pochwa jakoś sie zwęziła i dlatego tampony tak ,,ciezko''wchodzą?? Musze chyba kupić cieńsze :/

Gość ależ skąd
to nie przez to, jak kochasz sie z facetem, to pochwa jest nawilżona i dlatego wydaje sie luźniejsza, poza tym różne bodźce psychiczne działają wtedy i mięśnie się rozluxniają. na początku zawsze jest trudno tampon włsożyć, może źle celowałaś, nie pod tym kątem i dlatego miałaś z tym problem, bo normalnie, nwaet u dziewicy ( oczywiście bywaja wyjątki) można wsadzic do pochwy min jeden palec, a tampon wcale nie jest grubszy od palca, nawet te super nie są aż tak grube, żeby nie można ich było wsadzić..

Gość kobieta___
no niewiem,celuje dobrze,uzywam tamponów z regóły często,ale te sa zdecydowanie dla mnie za grube,przy ich wkładaniu odczuwam bul

Gość litosci
Ja nie współżyję od poł roku a cały czas używam tamponów. To nie ma związku.

Gość kobieta___
dobrze!!!!!!!już wrzeszcz!!!!!!!

Gość selasje
nie..to chyba nie ma znaczenia. po prostu dobierz sobie odpowiedni rozmiar tampaxow i wszystko powinno byc ok. powodzenia;)

Gość kup se podpaski
i skoro nie współżyjesz i masz wolne wieczory to zajrzyj od czasu do czasu do słownika ortograficznego :P

Gość autorka tego topicu
ten temat juz niejest aktualny:)

Gość dlaczego jest już nieaktualny
?

Gość bo pochwa się rozliźniła
lub ma czas tylko na słownik ortograficzny lub woli podpaski