Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k.ruciak

poniosło nas...

Polecane posty

Gość k.ruciak

mam małego stresa... kochalismy sie 4 i 5 dnia mojego cyklu, jeszcze mi się okres kończył i było tak świetnie, że skończyliśmy bez gumek. cykle mam już od dawna regularne 27-29 dni. chyba niewielkie jest ryzyko bobaska... ???

Gość k.ruciak
heh...

Gość szczera do granic mozliwosci
dlaczego zakładasz taki sam topik skoro na poprzednim otrzymałas odpowiedz.

Gość xxx2
mi tez sie tak zdarzylo ale nic nie bylo,nie wiem tylko czy to byl fuks czy nie moglo dojsc do tego po prostu powodzenia zycze tez zyje w stresie

Gość Kas_21
Nie wpadajcie w panike moge wam powiedziec z wlasnego doswiadczenia ze nie jestescie w ciazy!!Ja wspolzyje z moim chlopakiem w ten sposob od ponad 2 lat i nic. Wstrzymujcie sie przed wspolzyciem od 8-18dnia. Ale oczywiscie wyjatki sie zdarzaja!Pozdrawiam!

Gość Mikra
8 dzień cyklu??? uświadomcie mnie głupią - cykl rozpoczyna się od 1 dnia okresu, tak jest???? ;-)

Gość sikalafon
Kas ... proponuję najpierw poczytać troszkę na ten temat , bo nie wydaje mi się żeby mężczyzna mół zajść w ciąże ... a poza tym .... to jest sprawa indywidualna i to ze Tobie się nic nie stało nie znaczy że tamtej dziewczynie też się nie stanie.

cos ta sytuacja mi przypomina, ale ja się nie denerwuje.Kochałam siez chłopakiem w odtatni m dniu okresu(a trwa 3,4 dni)oraz na drugi dzien czyli juz po okresie po okresie(skończyłł we mnie)JAk narazie nie przezywaz A tak waszym zdaniem ,tak po sobie lub po innym jest mozliwośc zajscia w ciąże(WIEM ZE ZAWSZE JEST)ale chcialam się dowiedzić troszkęod was.

Gość nie wiem czy zdajesz sobie
sprawe........ale plemniki moga przezyc nawet 3-5 dni...w przypadku twojej dlugosci cyklu, gdy owulacja wystapi wczesniej niz zwykle, to bardzo prawdopodobne, ze dojdzie do zaplodnienia