Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenkaaa

ciaza

Polecane posty

Gość malenkaaa

Hej!! Kochałam sie z moim partnerem po raz pierwszy i zabezpieczylismy sie gumka.. ale niestety ona pekła. mam nieregularne okresy okres sposnia mi sie od dwoch dni( potrafil mi sie spozniac nawet tydzien zanim stracilam dziewictwo) teraz nie mam zadnych objawów typu mdłosci zawroty głowy ( jest juz dwa tygodnie po stosuknu) tylko bola mnie strasznie piersi nie miałam tego wczesniej czy to moze byc oznaka ciazy?? prosze odp mi jak najszybciej

Gość misia23
radziłabym zdrobić test-to najlepsze rozwiązanie,bo prawda jest taka,ze nie można wykluczyć ciąży.powodzenia!!!

Nie chce ci nic mówić ale to może być ciąża :( Zazwyczaj pierwszym objawem są bolące piersi i lekkie kłucie mamcicy ...zrób test jak najszybciej ...teraz sa te które nie musisz rano robić wiec nie ma problemu z czekaniem....Trzymaj sie

Gość malenkaa
dzis juz mnie nie bolą i czuje bol jakby na okres wiec moze jednak nie? co chyba sie załamie jak bedzie to ciaza:(

Gość malenkaa
zrobilam tes i okazal sie negatywne jestem bardzo szczesliwa:) dzieki za rady papa pozdrawiam wszystkich!!! p.s robcie tak abyscie nie przezyli tego co ja!!!

Gość malenkaa
napewno to nie ciazka dzis dostalam okres tyle stresu co ja przeszlam nie zyczne nikomu!!! Pamietajcie o dobrym zabezpieczeniu pa