Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o nieeeeeeeeee.

tabletki anty - a wypadanie włosów. !!!!!

Polecane posty

Gość o nieeeeeeeeee.

może tu mi pomożecie: brałam Dianę 35 ok 2-3 lata, po czy odstawiłam i zaczęły wypadac mi włosy GARŚCIAMI!!!! zawsze miałam problem z wypadaniem ale nie aż do takiego stopnia nie mogę sopie dać rady, wszędzie są - na poduszce, kocu, w wannie szok przeżywam, ponownie zaczęłam brać Dianę ale to dopiero 1 miesiąc - jak myślicie czy stan wypadania poprawi się??? i wogóle można barać jakieś tabletki na wzmocnienie, przeciw wypadaniu wlosów jeśli biorę Diane 35 ?? proszę napiszcie bo będę łysa..

Gość o nieeeeeeeeee.
proszę odezwijcie się, nikt nie mial z Was takiego problemu? ja juz nie wiem co mam robić, mój kucyk z dnia na dzien jest coraz cieńszy!!!!!!! już widać skórę.

Gość Aika
Moim zdaniem to efekty tabletek:( te ,które stosujesz mają dużą dawke hormonów :(Napisałaś ,że zaczęły Ci wypadać ,gdy odstawiłaś tabletki-sądze,że to dlatego,że Twój organizm się rozregulował(stąd po odstawieniu pigułek wracają problemy z cerą czy własnie wypadanie włosów).Dlaczego tak długo bierzesz tabletki Diane? Może powinnaś zapytać się ginekologa o jakieś inne ,w których jest mniejsza dawka hormonów.Poza tym bierz jakies witaminki,bo z tego co piszesz to wynika,że nic nie łykasz poza pigułkami.Powinnaś powiedzieć o tym problemie ginekologowi on Ci najlepiej doradzi co zrobić w tej sytuacji łykać tabletki czy nie łykać.