Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinialek21

TABLETKI OKRES CIAZA

Polecane posty

Gość kinialek21

mam pytanie, czy jezeli biore tabletki regularnie (co do 10min), mam okresy rowno co do dnia jest jakies prawdopodobienstwo zajscia w ciaze? czy mozna majac okres biorac tabletki podejrzewac ciaze??

:) yo:) wiesz co teoretycznie nie ma szans ale tabletki nie daja nam 100% pewności i czasem sie zdarza taka wpadka:( niestety:( czasem tzn 1 kobieta ktora bierze na 1000 wpadnie:) więc prawdopodobieństwo jest ale na szczęście malutkie:) ja brałam od dokłandie trzech latek i jak narazie nic sie nie stało choć oststnio miałam niezłą schizę bo zapomniałam dwóch tabsów z opakowania:( upss ale dostałam na szczęście okres a teraz zastanawiam się nad plasterkami bo prowadzę dośc aktywny tryb życia i czasem mi się zdarza brać nie dokładnie:) pozdrawiam

Gość to ja 19
cze ja tez mam czeso shizy ze jestem w ciazy.....teraz tez sie jej obawiam bo mam ranne mdlosci ale ty racazej nie marwt sie bo nie jestes w ciazy .......... pa

Gość kinialek21
no ja nie wiem, jak to jest z tym okresem i tabletkami. Ostatnio okres mialam tydzien temu byl obfity a do wspolzycia juz pozniej nie doszlo