Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwie się

ruchy dziecka-pilne!

Polecane posty

Gość martwie się

jestem w 28 tyg. ciąży niedkiedy mam ruchy dzidzi takie że aż miło je odczuwać ,niekiedy zdarza sieze jest jedno kopnięcie lub przeciąganie siew ciągu dnia.Natomiast o 2-3 dni wydaje mi sie że nic nie czuje lub czuje albe tak jagby nic nie było właściwie.Czy mam powodu do niepokoju i lecieć do lekarza już jutro czy to jest normalne.Dodam że mam 22 lata i jest to moja 1 ciążą

Ja bym poleciała! Choćby dlatego żeby się upewnic ze wszytko jest w porzadku -bo napewno jest 😍 Zdrowie twojego dzidziusia to zbyt powazna sprawa żeby ja zaniedbac bojąc się czy wstydząc zapytać! Koniecznie daj znac jak poszło.

Gość mamuśka 1507
jak się wrócisz od lekarza jutro to koniecznie daj znak. pozdrawiam i trzymam kciuki. ja jestem w 35 tyg i jest dobrze a tez byly "ciche" dni u mojej dzidzi więc nie martw sie. pozdrawiam. napisz koniecznie po jutrzejszej wizycie

A może masz łożysko z przodu macicy (i przez to słabiej czujesz ruchy dziecka)? Na pewno to, że się martwisz nie jest obojętne dla dziecka i dla świętego spokoju idź do lekarza.

ja miałam podobnie, a do tego jeszcze mały brzuch, byłam w szostym miesiącu ciąży. pewnego wieczoru spanikowałam koszmarnie i kazałam facetowi zawieźć się na dyzur. Lekarka podłączyła mnie pod KTG, zrobiła USG i rózne takie, i powiedziala ze ja jestem chyba szurnieta, zeby z takimi problemami na ostry dyzur lecieć. Ale wiesz, moim zdaniem, przezornosci nigdy za wiele w ciązy. trzym sie