Onaaaa 1372 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Niezmiennie 88 rocznik jak argen i paru innych tutaj np widmo A co wy wszyscy z tego roku. Może jeden odgapil od drugiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Tak lezak, ty masz wszystko najlepsze, szkoda tylko że lasagne w klopie zalega. Nie zalega splukalem dzisiaj wiadrami wody z mycia kuchni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 667 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Nie wiem czy będę odpakac taki jak ja mam trzeba minimum godzinę bo szkoda lampy psuc to nie chiński led 300 ansi jak elki To luksusowy masz sprzęt jak nie mozna go odpalić na 15 minut bo się popsuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1372 Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, Еlciаа napisał: Nie wiem, ja mam projektor i białe ściany i jest ok. Na szarych też ładnie widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 657 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Nie zalega splukalem dzisiaj wiadrami wody z mycia kuchni Dramat i czym tu się chwalić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 10 godzin temu A czy najlepsze ja mam budżetowy model sony rzutnika on kosztował w sklepach około 3tyś gdy był produkowany a kupiłem używany. Som rzutniki i po 12tyś i cwierc miliona co kto potrzebuje. Nie moja wina że kupiłaś jakiś chiński z ali na allegro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: To luksusowy masz sprzęt jak nie mozna go odpalić na 15 minut bo się popsuje. Ale to jest zupełnie normalne funkcjonowanie rzutnikow opartych na mocnych lampach. Wlancza się żeby obejrzeć minimum film 2h i w takich warunkach dzialajom wiele lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 10 godzin temu To jest inna technologii niż telewizor a rzutniki możesz kupić w różnej technologii Led bardzo słabe światło Laserled jusz dobre ale ryzyko dla oczu więc wymaga przemyślenia Lampa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 186 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Nie zalega splukalem dzisiaj wiadrami wody z mycia kuchni Jesteś autentycznie chory albo udajesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 24 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Jesteś autentycznie chory albo udajesz. Koleżanko gdyby nie socjal to też byś tak robiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 186 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: A czy najlepsze ja mam budżetowy model sony rzutnika on kosztował w sklepach około 3tyś gdy był produkowany a kupiłem używany. Som rzutniki i po 12tyś i cwierc miliona co kto potrzebuje. Nie moja wina że kupiłaś jakiś chiński z ali na allegro. Mój do białych ścianach jest wystarczajacy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 186 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Flatpak napisał: Koleżanko gdyby nie socjal to też byś tak robiła O kolego! Nimfa dziś do mnie pisała wiesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Jesteś autentycznie chory albo udajesz. Mi państwo daje 0 alimentów tesz man 0 i babki emerytury tesz równe 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Mój do białych ścianach jest wystarczajacy. U mnie by pewnie nic nie bylo widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 13 Napisano 10 godzin temu 51 minut temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Z oszczędności i allegro a teraz jeszcze sprzedaży ziemi Latyfundysta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1372 Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: To luksusowy masz sprzęt jak nie mozna go odpalić na 15 minut bo się popsuje. Dobrze mówi tylko nie popsuje sie tylko skraca sie przez to żywotność lampy. Taki rzutnik powinien być włączany na dłużej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Mój do białych ścianach jest wystarczajacy. No ale ameryke odkryla że żarówka 190w nie energooszczędna nie lubi krótkich sesji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 186 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Mi państwo daje 0 alimentów tesz man 0 i babki emerytury tesz równe 0 Ty jakbyś mógł to bys dawał dupy za talerz zupy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 5 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: O kolego! Nimfa dziś do mnie pisała wiesz... Co pisała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 657 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: O kolego! Nimfa dziś do mnie pisała wiesz... Zrób screeny i pokaż jej co szczerbaty pisze i jak stalkuje ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ty jakbyś mógł to bys dawał dupy za talerz zupy. Nie jestem tobom sorry ja mówiłem w mops prawdę ze mam oszczędności i nic nie dostałem ty dostałaś mieszkanie komunalne to musialas grac że nie masz nic tam ostro musialo byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 657 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Flatpak napisał: Koleżanko gdyby nie socjal to też byś tak robiła A co ty robisz, żeby mieć pieniądze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 186 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Red Hat napisał: Co pisała? Muszę coś przekazać pewnej osobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 9 godzin temu Pewnie w papierach masz że ex nie płaci itd kto tu się sprzedaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 5 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Muszę coś przekazać pewnej osobie. Pewnie Moonowi Bo się bałem że coś o mnie. Edytowano 9 godzin temu przez Red Hat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 186 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Nie jestem tobom sorry ja mówiłem w mops prawdę ze mam oszczędności i nic nie dostałem ty dostałaś mieszkanie komunalne to musialas grac że nie masz nic tam ostro musialo byc Nic mi mops nie daje odbij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 5 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Zrób screeny i pokaż jej co szczerbaty pisze i jak stalkuje ludzi. Przecież on nic nie robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Dobrze mówi tylko nie popsuje sie tylko skraca sie przez to żywotność lampy. Taki rzutnik powinien być włączany na dłużej. Szczerze to mi by wystarczył sam rzutnik to robi tak dobrze robote na moje potrzeby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 186 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Red Hat napisał: Pewnie Moonowi Bo się bałem że coś o mnie. Był byczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2f09b14636 4 Napisano 9 godzin temu 25 minut temu, Еlciаа napisał: Nie wiem, ja mam projektor i białe ściany i jest ok. Wierze bardziej "małolatowi" niz tobie. Nie masz pojecia jak kurewsko obrzydliwa jestes momentai i nie dziwię się, że to to jego matka zajmuje się dzieciakiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach