Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewela77

Plamienia w 17dniu cyklu?

Polecane posty

Gość ewela77

Dziewczyn mam pytanie, zaczęłam brać luteinę na uregulowanie cyklu po poronieniu (16-26dc). W 17dc zaczęłam plamić. Dodam jeszcze,że jestem w trakcie starań o dzidzie. Nie wiem czy te plamienia mogą być związane z luteiną. Może któraś z Was miała tak samo?Proszę o pomoc.

Gość Perfumella
Miałam kiedyś coś podobnego. co prawda luteiny nie brałam, ale plamienie w moim akurat przypadku przerodziło się w krwawienie, takie nietypowe, w środku cyklu, i okazalo się, że to jest związane z zaklóceniem gospodarki hormonalnej, nie wiadomo w sumie dlaczego mi się to zrobiło. Dodam że dziecko już mam. Lekarz przepisał mi wtedy tabletki anty, na wyregulowanie hormonów, i wszystko się uregulowało, teraz plamień nie mam.

Hej Ewela! ja miałam 2 dni plamienia ok 20 dnia cyklu ale bardzo delikatne- brązawawe ! plamienie przeszło - myślałam na początku że to okres. Bolały mnie piersi, wstawałam w nocy do ubikacji- zdziwiło mnie to więc zrobiłam test i okazało się, że jestem w ciąży!!! hurra życze wszystkiego dobrego!!!

Gość ewela77
Jak ja Ci zazdroszcze, też bym chciała. Przede wszystkim gratuluje-dbaj o siebie. Ja te plamienia mam już przez 5 dni. W sobotę testuję może też zobaczę II. Pozdrawiam pa