Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaaaaasia

zapalenie przydatków

Polecane posty

Gość Kaaaaasia

Czy ktoras z was przechodzila zapalenie przydatkow? jakie sa skutki nie wygojenia schorzenia? slyszalam ze prowadzic to moze do problemow z zajsciem w ciaze...

Gość fudżi
miałam zapalenie przydatków. Lepiej nie bagatelizować tej choroby. Lekarz mi powiedział ze nie leczona może prowadzić do bezpłodności. Ja musiałam wybrać około 20 zastrzyków antybiotyku zeby z tego wyjść. Lepiej jak najszybciej rozpocznij kuracje.

Gość asdfghhjkl
ja tez miałam zapalenie przydatkow co objawiało sie bolem podczas stosuku to było okropne. Lekarz przepisała mi 10czopkow doodbytowych co nie było za miłe ale wyleczyłam sie,ale wole chyba czopki od zastrzykow.

Gość jjjjjjjjjakboliiiiiiiiiiiiiii
a to zapalenie wykryc mozna przez normalnie badanie????????? czy potrzeba USG???? bo lekarz ogolny to podejzrzewa a moj ginekolog nie robi usg:/tylko trzeba isc gdzie indziej...a to oznacza pare dni w plecy:/

Gość jjjjjjjjjakboliiiiiiiiiiiiiii
up!!!!

Gość bierzmowanieOKtak
ile sie czeka na wyleczenie???

Gość Nie mozna lekcewazyć
ja przechodziłam zapalenie przydatków zle leczone a właściwie wogóle nie leczone spowodowały prawdopodobnie moje kłopoty z płodnością.(miałam 2 ciąże pozamaciczne) no ale Ciebie to nie musi spotkać. Wylecz się

Gość gdzieMM
mam takie objawy: -bol podbrzusza(jak uciskam pod pepkiem to tez boli) -nudnosci -zle samopoczucie -brak goraczki wybieram sie do ginekologa ale nie wiem czy cos wykaze od razu?? przy takim normalnym badaniu ginekologicznym?

Gość gdzieMM
no i mam to czaicie teraz w waakcje:( lekarz przepisal doxycykline brala ktoras to????????????????/ nie mialyscie uczulenia?????????????boje sie wziasc:(

Gość gdzieMM
no i wogole mam stresa:(rozumiecie,? tyle sie naczytalam w necie:(