Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yoasiaa210

Tabletki antykoncepcyjne Cilest

Polecane posty

Gość yoasiaa210

yoasia210 (yoasiaa210@wp.pl) witam, mam maly problem... tzn mi wydaje sie on duzy ale pewnie dla niektorych bedzie zupelnie bez znaczenia otoz od 21 dni biore tabletki antykoncepcyjne Cilest , w sobote zaczelismy wspolzycie z moim chlopakiem, wczoraj wzielam ostatnia tabletke z opakowania dlatego od dzisiaj czekam na okres... prosze powiedzcie mi czy aby na pewno tabletki te daja 100% skutecznosc... i czy na pewno doczekam sie miesiaczki? =) bo poki co to stres mnie zżera... no i chcialabym zaznaczyc ze mam 17 lat

Gość biedronka-aaaaaaa
jezeli bralas je zgodnie z zaleceniami to nie masz sie czego bac:)Ja juz od pierwszej tabletki sie kocham bez nieczego i jakos narazie mama nie jestem i dzieki Bogu:)

tak oczywiscie , braalam wszystko zgodnie z zaleceniamy codziennie o tej samej godzinie ani razu nawet minutke sie nie spoznilam... tylko ze wlasnie wynalazlam tutaj na tym forum post w ktorym dziewczyna pisze ze zazywala tez cilest i zaszla w ciaze :((( mam nadzieje ze ja nie bede ta 1 na 100...

ja tez biore te same tabletki.jezeli biezesz je zgodnie z zaleceniem lekarza to napewno nie jestes w ciazy .one działaja nawet w 7-dniowej przerwie!pozdrawiam!;-)

ja tez biore te same tabletki.jezeli biezesz je zgodnie z zaleceniem lekarza to napewno nie jestes w ciazy .one działaja nawet w 7-dniowej przerwie!pozdrawiam!;-)

bierzesz tabsy od miesiąca a dopiero od tygodnia sie bzykasz?? po co bierzesz tabletki skoro nie wiesz jak działają??

Gość oleksandra20
posiadam do sprzedania 2 listki cilestu