Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mucha nie siada

Jak to robicie...

Polecane posty

Gość mucha nie siada

Moze to pytanie nieadekwatne jest do tego forum,ale co tam:D Gdy sie całujecie,robicie to z zamknietymi oczami,czy otwartymi? Denerwuje was moze,jak ktos wtedy "podgląda'?:D

Ja osobiście lubie zamykać oczy.. mogę wtedy bardziej odczuwać delikatność czy namiętność pocałunków.. I każdy pocałunek dzieki temu ma swoja głębię i zarazem jest niezapomnianą chwilą

ehh różnie to bywa...czasem zamykam oczka czasem mam otwarte...ale zdecydowanie wole mieć zamknięte...:)...jednak musze przyznać że niekiedy lubię popatrzeć na mojego misia:P widzę wtedy jaką przyjemność sprawia mu pocałunek ze mna:D

Gość mucha nie siada
Własnie...obserwowanie czyichs reakcji z takiego bliska jest nieco...dziwne...i zniekształcone,hehe

Gość jaaaaaaaaaaa
a ja z otwartymi oczkami, ale chlopak ostatnio zaczal podgladac i stwierdzil ze to nie jest szczere:P ale ja tak nie uwazam i on chyba o tym wie, tylko sie przekomarza:P

dziwne i zniekształcone?? hmmm... jesli obojgu to nie przeszkadza to nie widze w tym nic dziwnego:P

Gość mucha nie siada
Chodzi mi o oczka z takiego bliska:) I własnie,kwestia,czy to szczere,czy nie,takie podgladanie tej drugiej osoby....

moim zdaniem są różne osoby i różne zachowania...jeśli obojgu nie przeszkadzaja otwarte oczka to czemu mają z tego rezygnować...indywidualna sprawa...mimo wszystko i tak jestem za zamkniętymi oczami:P ale czasem można pozwolić sobie na \"urozmaicenie\" hyhyy;)