Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola2000

pigulki antykoncepcyjne a czerwona herbata

Polecane posty

Gość ola2000

czy sa jakies przeciwskazania czy ktoras z was miala z tego jakies problemy prosze o odpowiedzi bo jakos do tej pory nic na ten temat nie udalo mi sie dowiedziec

Gość ja tez jestem tym zianteresowa

Gość kinialek21
żadna herbata nie wpływa na obniżenie działania tabletek! Jedynie dziurawiec!!bez obaw

Czerwona herbata może spowodować przeczyszczenie (biegunki) a wtedy trudnno wyczuć czy tabletka się całkowicie wchłoneła i jest się zabezpieczonym. lepiej nie ryzykować, a herbate pić w ciągu 7 dniowej przerwy. Ja kiedyś miałam przez to niezłe schizy. Pozdrawiam i dla własnej pewności lepiej nie pić.

Gość ratunku pomocy
Jaki jest wpływ kotletów mielonych na owulację? Pomuszcie plisssss!!!! :-(

Gość Nie wiem
dlaczego dziewczyny tak przepadacie za tymi tabletkami jak za chlebem powszednim, przeciez one sa szkoldliwe ... nie szanujecie swojego zdrowia... Szlachetne zdrowie, nikt sie nie dowie ....

Gość ola2000
na szczescie u mnie herbata nie powoduje biegunki wiec mysle ze wszystko jest w porzadku a za tabletkami nie przepadam zostalo mi ostatnie opakowanie ktore dla mojego zdrowia musialam lykac przez rok takie zalecenie lekarza a wiec wcale nie musi to byc do konca kobiety wybor bo licza sie rownierz wzgledy zdrowotne pozdrawiam i dzieki za wpisy

Gość pewnie ze sa szkdliwe
tylko nie ma sepcjalnego wyboru w srodkach anty-pigulki sa najskuteczniejsze, pigulek dla facetow jeszcze nie ma, a jak to facet mialby zajsc w ciaze to recze ci ze tez by zazywal pigulki-nawet bardzo szkodliwe...

Gość ja chciałabym aby wymyślili
pigułki antykoncepcyjne dla facetów:-PWtedy to oni musielimy sie nimi truć:-oJednak chyba nie miałabym zaufanie że facet pamięta o ich REGULARNYM braniu:-oFaceci są roztrzepani i częto zapominaja o różnych rzeczach,tym bardziej zapomnialiby o braniu pigułek:-o

Gość bla bla bla
Co wy gadaceie?? Czerwona herbata nie powoduje biegunek TO NIE JEST HERBATA NA PRZECZYSZCZENIE! Ona spala tłuszcze. Piłam ja kiedys przez rok. Nigdy biegunki nie miałam, załatwiałam sie raz dziennie albo rzadziej. Schudłam 10 kg Wydaje mi sie więc ze nie wpłynie na skutecznosc pigułki