Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaaaaaaaasia

Ciąża..

Polecane posty

Gość Kaaaaaaaasia

Mój ginekolog nie chciał mi przepisać tabletek! Wiec odkupilam sobie Logest od jednej z internautek.. Brałam regularnie.. Ostatnio miałam swoj pierwszy raz... Mam kilka pytań... 1 Czy mogła mi sprzedać podróbę (Okres mialam 3 dni.. a pozniej plamiłam.. pierwszy raz w zyciu tak mi się stało.. i wyglada na działanie tabletek) 2 Kochalismy się z gumką.. Durex Elite... 3 Czy jesli zawsze tabletki brałam o 22:10... to czy mogę je brac o 23 ?.. tak jak bym się spozniała z braniem ich.. do godziny.. To nic nie będzie ?... Jestem młoda.. od roku.. mam swietnego faceta.. jest na dobrze.. Strasznie sie boje wpadki.. Prosze o odpisy... nooo i... sorry za bledy... :P

bardzo jestes madra i dojarzala ze kupujesz leki nie wiadomo gdzie i od kogo i BEZ KONSULTACJI Z LEKARZEM I BADAN !!!! jak to odmowil przepisanaia. nie wierze, a jezeli to prawda to sie idzie do innego !!! co za glupota brac tabletki na wlasna reke - a potem placz ze w ciaze nie mozna zajsc , ze sie zle czyje itp. opamietaj sie dziecko !!! to sa hoprmony ... . nie odpowiem ci na pytania i mam nadzieje ze tu nikt tego nie zrobi !!! koniecznie idz do lekarza ....

Gość lolly
no tak: tabletki+gumka, jeszcze moze napisz, że wzięłaś postinor i masz obawy zajścia. a później się ludzie dziwią dlaczego tyle małolat z wózkami spaceruje;) och dzieci, dzieci;)

Gość Kaaaaaaaasia
Przepraszam Przepraszam.. To ze jestem młoda.. nie znaczy ze nie pelnoletnia.. Mam ponad 18 lat.. A leki nie zostały mi przepisane.. bo bez zgody rodzicow nie przepisze.. Nie chce tlumaczyc tu swojej sytuacji zyciowej.. Moja mama pracuje daleko od domu.. widujemy sie w weekendy.. Mieszkam.. w miasteczku.. do yyy 2 tysiecy osób.. Jest tu jeden ginekolog.. ktory przyjezdza raz na dwa tygodnie.. z Wrocławia.. A ja do wrocka.. mam prawie ze 100 km.. Prosze o odpis... ;/

Gość kinialek21
po pierwsze powinnas isc do ginekologa, zbadac poziom hormonow, moze masz jakies przeciwskazania do brania tabletek. nie jest to rozwazne zachowanie, bardzo. mozesz sobie zaszkodzic w mlodym wieku a pozniej w ogole bedziesz miala problemy z zajsciem w ciaze. Bedziesz moze zalowac i nie wiadomo kogo winic. zastanow sie, idz do lekarza, zapytaj, niech cie zbada. Ginekolog tez czlowiek, napewno Ci pomoze i bedzie ok. Tak naprawde nie wiesz czy Twoj poziom hormonow jest w normie i czy zawartosc hormonow nie bedzie kolidowac z Twoi poziomem, wiec nie mozesz czuc sie pewnie zabezpieczona. takie jest moje zdanie.

no to jak jestes pelnoletnia to nie mozliwe ze ci nie przepisze bez zgody rodzicow. to jest w twoim interesie zeby badania zrobic. nie wierze ze do drugiego ginekologa masz 100 km :) gdzie ty mieszkasz ?? w glebi rosji????? nie rozumiem twojego problemu. zdarzaja sie lekarze swiry ale wtedy sie idzie do innego. i nie pisz ze nie masz pieniedzy na prywatna wizyte bo sa prywatne gabinety ktore maja umowe z nfz a ubezpieczona jestes na 100 % :) ja mozna tak sobie \"ot tak \" zazywac hormony?????????? do niektorych nie dociera jaka to ingerencja w organizm (przeciez hormony podaja sie m in przy operacjach zmiany plci ) , mozna sobie zrobic krzywde ja sie zazywa bez kontroli lekarskiej

Gość Cieeeekawe
Jak gumka to po co tabletka i odwrotnie?????????????????