Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiajaca sie

Prosze o pomoc, czy to bylo poronienie???

Polecane posty

Gość zastanawiajaca sie

Jakies trzy tygodnie temu zdazyl mi sie stosunek bez zabezpieczenia, bylam wtedy kilka dni przed okresem, wiec nie powinnam byc plodna. Przedwczoraj i wczoraj myslalam, ze dostalam przedwczesnie miesiaczke (o tydzien za wczesnie), jednak to krwawienie bylo bardzo dziwne. Trwalo tylko dwa dni, poza tym nie bylo to typowe krwawienie, a raczej wydalane zostaly takie duze kawalki, wielkosci dwoch duzych paznokci i krew nie wsiakala jak zazwyczaj w tampon. Dzis krwawienie ustalo, a zazwyczaj moje miesiaczki trwaja 5/6 dni. POza tym, krwawienie mialo zupelnie inny niz zazwyczaj zapach. Czy to moglo byc poronienie??? Jestem akurat w takich warunkach, ze nie bardzo mam szanse wybrac sie do ginekologa, czy jesli wybiore sie tam za 6 tygodni, to bedzie on w stanie stwierdzic, czy bylam w ciazy, jak dlugo po poronieniu mozna to stwierdzic? BARDZO PROSZE O ODPOWIEDZ!!!! Dziekuje, Julka

Gość Eluss
niedawno mialam ten sam problem co ty,przedwczesny okres,dziwne kawałki myślałam że poroniłam,staraliśmy się o dziecko,pobiegłam do lekarza i okazało się że to tylko skrzepy z okresu,sądzę że nie masz się czym martwić ale wizyta u lekarza jest niezbędna w tym wypadku.

Gość 27-latka
może to też być za sprawa zagnieżdżającego sie zarodka w macicy---ja tak miałam. Lepiej szybko do lekarza, tu nie uzyskasz fachowej pomocy pozdrawiam

Gość pytajaca 2
Ja tez sie zastanawialam czy lekarz moze po czasie stwierdzic, ze kiedys nastapilo poronienie?

Zalezy po jakim czasie. Kilka dni po przerwaniu ciąży hormony ciązowe wciąż jeszcze buszują po organizmie..