Mgła 282 Napisano Listopad 28, 2025 13 minut temu, @#$ napisał: Mimo wszystko powinnaś pisać o tym tak lekko, że mogłabys się puszczać za pieniądze? Nie wiem, nie znam sie na byciu gorliwą katoliczką. To nie powinnam, czy nie znasz się? Trzeba się na coś zdecydować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 430 Napisano Listopad 28, 2025 1 godzinę temu, Gеt Out napisał: Wtedy tamten milion to jak dzisiaj z dziesięć baniek. Oni dostali propozycje miliona dolarów. W 1993 roku nagrywali tamten film. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 282 Napisano Listopad 28, 2025 3 minuty temu, @#$ napisał: Po prosty znamienne, ze z całego forum na bycie dzifką Lezaka gdyby miał kasę zgłosiła się akurat najbardziej swiętojeblìwa, ale może to własnie typowe. A tera pokaż tekst w którym się zgłaszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 66 Napisano Listopad 29, 2025 Dnia 28.11.2025 o 09:26, AlainDelon napisał: Nikt tu nie pyta na serio. Żyjesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AlainDelon 148 Napisano Listopad 29, 2025 1 godzinę temu, Margherite napisał: Żyjesz? Żyję, nie narzekam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 66 Napisano Listopad 29, 2025 44 minuty temu, AlainDelon napisał: Żyję, nie narzekam. Co tu narzekać jak się nic nie czuje.Delon już zmarł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AlainDelon 148 Napisano Listopad 29, 2025 3 minuty temu, Margherite napisał: Co tu narzekać jak się nic nie czuje.Delon już zmarł Informacje o mojej śmierci są przesadzone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 66 Napisano Listopad 29, 2025 15 minut temu, AlainDelon napisał: Informacje o mojej śmierci są przesadzone. No tak, Duch kafe też znikł a on jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AlainDelon 148 Napisano Listopad 29, 2025 8 minut temu, Margherite napisał: No tak, Duch kafe też znikł a on jest Wszyscy jakoś jesteśmy - jedni więcej a inni mniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 66 Napisano Listopad 29, 2025 1 godzinę temu, AlainDelon napisał: Wszyscy jakoś jesteśmy - jedni więcej a inni mniej. Mówisz jak duchowny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach