Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MICHASSSS

Ciaza a maz

Polecane posty

Gość MICHASSSS

PRACUJE MOJA KOBIETA SIEDZI W DOMU JEST W 3 MIESIACU CIAZY WSZYSTKO ZACZELO SIE SYPAC NIE DOGADUJEMY SIE, JA MAM DUZO POTRZEBY SEXUALNE A ONA UNIKA SEXU JAK OGNIA. JEST ZIMNA I NIE CZULA DLA MNIE. FACET TEZ CZLOWIEK. JESTESMY KILKA DNI PO SLUBIE. ZAPOMNIALEM JAK Z JEJ STRONY SMAKUJE POCALUNEK LUB PRZYTULENIE WOGOLE TEGO NIE MA TAK JAKBY ZAPOMNIALA O MNIE WOLI SIEDZIEC ZE SWOJA MAMA NIZ ZE MNA WYJSC NA SPACER. STARALEM SIE Z NIA POOROZMAWIAC I ZAMIAST POPRAWY Z JEJ STRONY MAM NON STOP NAZEKANIA ZE TO WSZYSTKO PRZEZ CIAZE ITD. STARAM SIE NA TYLE ILE MOGE BYC WYROZUMIALY. ALE BRAKUJE MI NASZEGO KONTAKTU JAKI BYL ZANIM ZASZLA ... KOCHAM I CHCE Z NIA BYC ALE OSTATNIO TAK SIE WSZYSTKO SYPIE ZE ZASTANAWIAM SIE CZY JEST DALSZY SENS. POGUBILEM SIE W TYM WSZYSTKIM. ODPOWIEDZIE MI CZY TO JEST NORMALNE CZY JEJ UCZUCIE DO MNIE PRZEMINELO JUZ. POZDRAWIAM

Gość ja z zapytaniem
przytoczę jedną sentencję SPIESZMY się DYMAĆ kobity - TAK szybko ZACHODZĄ sory ale dla mnie jestes idiotą ze wjebałeś się w ciąże w tak krótkim czasie po ślubie. Znajdź sobie panienkę i miej żonę w dupie. Po jej porodzie będzie tylko gorzej - wiesz - szeroka pochwa, po nacienciu, zero chęci na seks - koszmar

Gość do ja z zapytaniem
ona juz była w ciąży jak brali ślub -nie obrażaj go od idiotów-popatrz na siebie:)

Gość jedna rzecz
ona się po prostu cholernie źle czuje! Postaraj się to zrozumieć. Z reguły w czwartym miesiącu kobiety zaczynają się czuć lepiej i nabierają ochoty na seks. A poza tym, zamiast skarżyć się na forum, zachowuj się jak mężczyzna i porozmawiaj z żoną. Powiedź jej co czujesz i wysłuchaj jej.

Gość MICHASSSS
WIESZ JA WIAZALEM SIE NA DOBRE I ZLE ZALEZY MI NA NIEJ ALE TEZ CHIALBYM TROCHE TEGO CIEZKO JEST SIE GODZIC Z CZYMS CO JEST W BREW TOBIE ALE MAM NADZIEJE ZE BEDZIE DOBRZE

Gość ja z zapytaniem
aha - skoro była no to popełniłes największy błąd w życiu - chajtnąłeś się tylko dla dziecka - to ja sie jej nie dziwie. Ona cię nie kocha po prostu - a ślub wzięła po to aby żyć z ojcem dziecka i nic wiecej - zrobiła to bo tak trzeba - współćzuję ci bo własnie zjebałeś swoje życie ------chłopie tylko kochanka moze ci osłodzić to gówniane życie bo teraz będzie tylko gorzej

Tak,ona pewnie zle sie czuje.A Ty zamiast byc jej oparciem,masz pretensje o wszystko.

Z tego co piszesz wywnioskowałam, że ożeniłes się z nią kiedy była już w ciąży. Jak dla mnie kiepski sposób na małżeństwo. Pewnie jest tak, że chciała miec chłopa i tyle, jeżeli z nia wpadłęć. Nie chcę cie straszyć ale scenariusz waszego małżeństwa może byc prosty ona-dom-dziecko-zakupy-koleżanki-duperele, ty-robota-kasa-robota-kasa-i najlepiej żebys się zbytnio nie nażucał Acha o sexie zapomnij. Każ babie ruszyc tyłek do roboty, może sie jej odmieni Pozdrawiam (przyszła normalnie myśląca mężatka)

Gość nie możesz
nawet sobie wyobrazić jak można fatalnie się czuć w tych pierwszych trzech miesiacach, mdli w środku ai skóra robi się jakaś taka superwrażliwa, że każdy dotyk jest bolesny a nie przyjemny. Myślisz głąbie, że wtedy ma się ochote na sex?

Gość do ja z zapytaniem
trochę pochopne wnioski wyciągasz - nie wszystkie babki łapią na dziecko:P a poza tym on wyrażnie napisał,że jemu na niej zależy=> widzę ,że masz uczulenie na kobiety:D

Gość MICHASSSS
KOCHAM SWOJA ZONE I JEST DLA MNIE BARDZO WAZNE TAK JAK MOWILEM STARAM SIE BYC WYROZUMIALY I CHCIALBYM ZEBY TROCHE BYLO JAK WCZESNIEJ. WIEM ZE POWINIENEM BYC BARDZIOEJ WYROZUMIALY ALE ZYCIE CHYBA NIE POLEGA NA TYM ZEBY ZATRACIC SIEBIE MAM NADZJE ZE JAK URODZI BEDZIE LEPIEJ

Gość ja z zapytaniem
Kinia - 100% racji - babsku się bachora zachciało to znalazła jelenia, rozjebała nogi, zaszła - zaciągnęła przed ołtarz, siedzi w domu jak nierób i czeka az jej kase przyniesie.........napomknij coś o rozwodzie - ciekawe co powie ta leniwa landara

Gość no rece opadają
człowieku jak ona urodzi to będzi ejeszcze gorzej - klapki na oczy i tylko dziecko się będzie liczyć....pomyśl - treaz bachorek jest w brzuchu a już jej pierdoli na łeb nie?? a co dopiero jak będzie ucielesniony??/ i do tego żona z szeroka pochwą - człowieku ciesz się obecna chwilą bo teraz będzie tylko gorzej

Gość MICHASSSS
MOJA ZONA CHCIALA ISC DO PRACY A Z POWODU ZE BARDZO TAK PRZEZYWA CIAZE CHCIALEM JA ODCIAZYC I TO JA ZAPIEPRZAM NIE JEST NAM ZLE. SLUB I WSZYSTKIE OPLATY PONIOSLEM BO TAKA BYLA SYTACJA I WCALE NIE ZAMIERZAM JEJ TEGO WYPOMINAC TYLKKO CHCIALBYM ZEBY NASZE RELACJE SIE TROCHE POPRAWILY

Gość Józinka
MAMDLAWASPROPOZYCJEZAPISZCIESIENAKURSMOWYOJCZYSTEJZE SZCZEGOLNYMUWZGLEDNIENIEMZNAKOWINTERPUNKCYJNYCH :)

Gość no rece opadają
facet po prostu nie wiedział w co się wpierdala - co to jest ciąża i jak destrukcyjnie wpływa na kobiete ( zero seksu, szeroka pochwa, wygląd potwora po ciązy) więc sama zaniedbał wiedze i teraz ponosi tego karę - ale wydaje mi sie ze jakby wiedzial w co sie pakuje to by nawet sam nie chciał fiuta "nieubranego" pchac w zonę

Gość Xenia.
A ja i tak CHCE DZIECKA !!!

Gość oj jene jenny
Xenia -przyszła samotna matka

Gość ja jestem w 2 m-cu ciazy
i mam strasznie duza ochote na sex,bo zawsze ja mialam po slubie.Przed slubem to kazda lubi,a po...no wlasnie wychodzi cala prawda.

Gość wy jesteście chyba
kompletnie pojebani!!!! szkoda że wasza matka wydała na świat takich idiotów!

Gość BlueJoe
Jak kocha to potem ma ochotę, ale moja nie kocha... Albo przynajmiej nie mnie...

Gość MICHASSSS
TO NAPRAWDE TWOJ MAZ MA Z TOBA DOBRZE I NIE RUBCIE ZE MNA MESKIEGO CHAMA JA POPROSTU. MI SIE OD ZYCIA CHYBA TROCHE TEZ NALEZY

No nie gadajcie takich pierdół. ja sama niedługo wychodze za mąż i pewnie będę miała dzieci. Ale nie mam zamiaru zamieniać sie w opasłego potwora. Moje koleżanki z pracy też mają dzieci lecz nie siedza w domu z wielkim brzuchem i nie biedolą jak im ciężko a chłopy zapieprzają jak mrówki. Pracuja do rozwiązania, po trzech miesiącach wracaja do pracy. dzięki temu szybciej chudną, nie siedzą w domu to się nie obżerają bezkarnie, są zadbane, stać je na fryzjera kosmetyki, masaże, aerobik. Nawet po nich nie widać, że maja dzieciaki. A jak nie chcecie rozciągnietej żony chłopy to zapłaććie lekarzowi za cesarkę i po ptokach.

Gość JESTEŚ MĘSKIM HAMEM
A OD ZYCIA NALEŻY CI SIĘ TYLKO KOP!!!

Gość jesteście tak głupie i naiwne
JUZ KTÓRYS RAZ JEST TOPIK O PODOBNYM TEMACIE, ZE MĄŻ ZE ŻONA NIE CHCE------------------------CZY WY IDIOTKI NIE WIDZICIE ZE TO -------P-R-O-W-O-K-A-C-J-E ehh :(

Gość sorrrrrrrrry
a czemu prowokacje? to sytuacje z życia wzięte - tak jest naprawde

Gość asia_20
Nie martw sie że twoja żona nie ma ochoty na sex w ciąży to zupełnie naturalne:) Ja jestem w szóstym miesiącu ciąży i też nie mam ochoty.Tzn od czasu do czasu mam ale bardzo rzadko.Mój mąż też miał do mnie o to pretensje ale porozmawialiśmy sobie szczerze i zrozumiał.Próbuję wynagradzać mu to w inny sposó...:) choć muszę przyznać że do tego też musi mnie namawiać.Zrozum kobieta w ciąży nie jest do końca sobą.Znosi wiele niedogodności o których ty nie masz nawet pojęcia.Możesz obudzić sie normalnie rano zjeść co ci się podoba pobiegać iść na siłownię ....możesz robić wszystko na co masz ochotę a twoja kobieta..???Poranne nudności wymioty bóle krzyża kopniaki choć u twojej żony na to jeszcze trochę za wcześnie.Też bardzo często denerwują mnie pocałunki czy nawet zwykły dotyk nie mówiąc już o sexie, ale bardzo kocham mojego męża i nie wyobrażam sobie życia ez niego.Twoja żona potrzebuje od ciebie teraz innej bliskości niż ta fizyczna.Skoro już zdecydowaliście się na dzidzia to musisz pomóc jej w tym trudnym okresie a nie myśleć tylko o swoich potrzebach bo przed nią jeszcze nie jeden zły dzień niezależny od niej.Na pewno bardzo cię kocha nie sugeruj się ciążą.Po niej to minie mogę ci to nawet zagwarantować:) Znajdźcie jakieś inne sposoby na to żeby się rozładować.

Gość oczywiście
że tak jest naprawdę. W serialu telewizyjnym to pokazywali!

Gość MICHASSSS
asiu _20 dziekuje ci za opracie i slowa ktore mi pomogly. wierze ze bedzie dobrze

Gość pomyślcie tymi swoimi
głupimi główkami, który normalny facet, meski, zaradny, konsekwentny siedzi na forum macierzyństwo?????????????? no chyba ze to totalna ciota, dodatkowo w jednym czasie jest kilka podobnych topików ----OBUDZCIE SIE Jest to albo sfrustrowana kobieta!!!! albo pryszczaty gówniarz który dopiero zaczyna walić sobie konia w kiblu!!!!