czykita 0 Napisano Czerwiec 24, 2005 Cześć .. chciałam zapytać ile najdłużej spóźnił wam się okres i było wszystko ok , albo ile najdłużej może sie spóźnić ???? I jakie mogą być tego przyczyny ?? Mi sie spóźnia 8 dni juz :( ale urosły mi piersi tak jak bym miala dostać juz okres , ale nadal go nie ma :( Możliwe , że to przez nerwy ? - bo ostatnio mam wile problemów przez które bardzo się denerwuje .. Prosze napiszcie coś z własnego doświadczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to na pewno przez Napisano Czerwiec 24, 2005 nerwy :) pozdrawiam i nie przejmuj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wg gin Napisano Czerwiec 24, 2005 po 2 tygodniach od "planowanej" miesiaczki mozna sie zaczac martwic. niektorzy to maja dobrze, mi sie z nerwow skraca:( kiedys mialam po 18 dniach :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no kochana Napisano Czerwiec 24, 2005 najpewniejszym czynnikiem powodujacym spoznienie czy brak raczej to ciaza, wiec hoho kto wie, czy nie pojawi Ci sie dopiero za 9-10 miesiecy od wiekow kobiety potym wlasnie rozpoznawaly ciaze, wiec czymu mialoby byc inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no kochana Napisano Czerwiec 24, 2005 no i jeszcze te piersi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czykita 0 Napisano Czerwiec 24, 2005 ale przeciez piersi chyba by mi nie urosly z dnia na dzien gdybym zeczywiscie byla w ciąży co ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach