Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synkka

OCZAR-Żel przeciwtrądzikowy

Polecane posty

Gość synkka

Czy ktos uzywal juz tego kosmetyku? Jak dziala?

Gość a jaki ma
sklad napisz prosze 🌻

Gość aninka
aqua, hamamelis virginiana l., ethanol, glicerin, cremogen, salicylic acid,triethanoloamin, carbomer; geberalnie to jest to 30%-owy destylat z oczara wirginijskiego - swietej rosliny Indian ameryki pln co sadzisz o tym skladzie 9jesli sie na tym znasz oczywiscie :))?

Gość a jaki ma
wiem ze carbomery " wywołują stan zapalny swędzenie skóry po którym pojawia się pokrzywka. Po dostaniu się do oczu – stan zapalny spojówek i łzawienie" dzis wlasnie widzialam w zielarskim sklepei go - 2 rodzaje wiem ze do cery tradzikowej bo taka mam a 2 nie pamietam ale zastanawiam sie tez nad kupnem:)

Gość aninka
nie sądzę, zeby powodowal stan zapalny skoro ma go zwalczać :) ja chyba pokrzywki nie mam :) (a w ogóle jakie są objawy pokrzywki? :)) kupno chyba mozesz zaryzykowac, w koncu kosztuje ok 23 zł, wiec to nie majątek

ile kosztuje? 23 zl??? ja widzialam za 11 zł i stwierdzilam ze drodo bo wydawalo mi sie za dziewczyny pisaly ze kosztuje 5 zł

Gość polinkaaa
ja tez mysallam ze 5 zl kosztuje, a sklad ma spoko

właśnie szukam czegos na plecy.Czy on sie jakoś zasycha czy wchłania?bo musze plecy czymś wyleczyć w końcu!

Gość oczar w Warszawie
oczar jesli ktos jest z Warszawy mozna kupic w sezamie na marszalkowskiej na dole jest takie male stoisko ja smaruje tym plecy i twarz ale cos nie widze poprawy moze jak zuzyje cala buteleczke to cos pomoze

Gość katowiczanka...
A jest tu ktos z Katowic kto wie gdzie mozna kupic ten Oczar?

Gość podnoszeeeeeee

Gość jjj
Ja w końcu go mam od wczoraj (apteka ściągnęła z hurtowni). Póki co mogę napisać tylko o wszystkim tylko nie o działaniu. Jest to taki przeźroczysty lekki żel. Nie szczypie, nie piecze po nim twarz. Nie czuć go, trochę ma taki charakterystyczny chemiczny zapach ale potem chyba gdzieś wietrzeje. Czy nawilża? Nie mam pojęcia, możliwe że nie, bo ma raczej inne zadanie. Na początku skóra jest matowa, potem zaczyna się trochę błyszczeć, zależy od stopinia wydzielania sebum. Za ileś dni można napisać o efektach.

Gość allegrowiczka
uzywalam po 3 tygodniach : 0 slownie:zero efektow

Gość jjj
a mi wydaje się, że dobrze wpływa na moją skórę (obym się nie myliła), najważniejsze aby nie wychodziły nowe paskudy (tzw. syzyfowa praca), wtedy reszta ładnie się zagoi...

Gość a w krakowie
gdzie go mozna nabyc

czy nikt nie jest w stanie odpowiedzieć, czy działa też na zaskórniki??? :-( To dla mnie bardzo ważne!!! Z góry dziękuję :-)

Gość oczar w Wawie
oczas wirgilijski kupicie w Warszawie w Sezamie na dole

Gość angelika12345
ja mieszkam w małej miejscowości a dostałam go w aptece bez problemu...poprostu zamówiłam i na drugi dzień był...

nadal nie wiem, jak jest z zaskórnikami, czy na nie też działa???

Gość aaneeta
A ile kosztuje ten Oczar właśnie w Sezamie?

Gość oczar
kurde nie pamietam ale chyba zaplacilam za niego niecale 20 zlotych

Gość jjj
ups przepraszam producent pisze, że zmniejsza liczbę zaskórników :)

jjj>>>> dziękuję seredecznie za odpowiedź :-D Przekonałyście mnie, jak tylko znajdę, zakupię :-) Pozdrawiam bardzo serdecznie :-)

jjjjj napisz jeszcze cos wiecej o skutecznosci!!! Czy na opakowaniu pisze po jakim czasie mozna spodziweac sie pierwszych efektow? I czy nalezy go stosowac i na dzien i na noc, czy mozna grubsza warstwe tylko na noc? Za odpowiedz z gory dzieki

Gość jjj
juz odpowiadam, mam go raptem tydzień czasu oczar nie zniszczyl mojej skory (nie powinien), ja sie smarowalam i rano i wieczorem obecnie tylko rano, na noc uzywam acnofanu oczar jest delikatny w dzialaniu, bo skora nie jest po nim czerwona ani piekaca ani swedzaca, jakby lekko lepka (ma taka konsystencje), ale to zalezy od wydzielania sebum wczesniej mialam gule w dziwnych miejscach, chyba po kremie, ktory jednak mi nie sluzyl, po zastosowaniu oczaru stopniowo skora sie poprawiala, oczywiscie sam oczar nie wystarczy w pielegnacji, warto podeprzec sie czyms innym wiem, ze stosowanie zracych specyfikow robilo z mojej skory troche horror :D dzisiaj jest juz spokojniej, moze 1 czy 2 krostki i pozostałości w postaci przebawrień itd., ale nie to co wczesniej wiele zalezy to czego uzywamy, wiec nie przestajcie probowac, tyle tych preparatow mamy na rynku... tobie moze nie pomoc ale kolezance tak wbrem wszystkiemu kazda skora tradzikowa jest inna

Gość asasasasasasa
a w KRAKOWIE gdzie można o kupić ?????????????????????? może w koncu mi sie poprawi ta twarz bo ostatnio masakra :(

Gość upupupupu