Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrysiaq

Zajść w ciąże przez wspolna kapiel...?

Polecane posty

Gość r3ap3r
tyl17 ja mam 18

Gość r3ap3r
moja dziewczyna ma17 ja mam 18

Gość aby mozna było zajsc w ciaze
trzeba sie troche postarac. plemnieki gina w kontakcie z powietrzem bardzo szybko, jedynie sa w stanie przezyc w srodowisku kobiecej pochwy. do tego to totalna bzdura, ze wiedza dokad maja "isc " :O jesli nie splyna bezposrednio do ciipki, to chocby im droge wymalowac nie trafia !!!!!!!!!!! na 100000000 % nie jestes w ciazy.

Gość poziomkowy-sorbet
rece opadaja. cO wy wygadujecie. nie ma szansy. jedyna szansa na zaplodnienie to stosunek i tyle. ehhhh szkoda slow :) MOZE MI JESZZCZE POWIECIE ZE JAK SPERMA SPADNIE NA PODLOGE TO PLEMNICZKI ZNAJA DROGE DO JAJECZKA I SOBIE WEJDA DO POCHWY :)I POZAMIATANE:P

Gość r3ap3r
SleepingSun jak sądzisz skoro uzywalismy gumki plemnikobojczej (fakt nie daje ten środek 100% pewnosci ale zawsze) ale wszystko nie rozlało sie w srodku... potem kilka razy gorąca kąpiel... i dzień po okresie....(dni niepłodne) ja juz sam niewiem.... tylko niewiem czy jak ja pójde do lekarza rodzinnego to zapisał by recepte jak bym przedstawił mu sytuacje czy musi isc moja dziewczyna do ginekologa...? i ile te tebletki kosztują mniejwięcej

Aby można było... i Poziomkowy sorbet --> zgroza! Ja bym zaczęła się martwić, czy można zajść w ciążę, jedząc z jednego talerza :O.

A postinor to nie jest cukierek. Łykacie na potęgę te środki, faszerujecie się arthrotekiem i innymi cudami, a potem żale, że "antykoncepcja to świństwo, brałam tabsy i teraz w ciążę zajść nie mogę" :O

dla Twojej dziewczyny to już jest dzień płodny. Do lekarza musi chyba iść Twoja dziewczyna, a prostinor duo kosztuje coś kolo 60zl

Gość poziomkowy-sorbet
NOMINA-> WLASNIE O TO MI CHODZI, ZE NIEKTORZY NIE MAJA ZIELONEGO POJECIA KIEDY I JAK MOZNA ZAJSC W CIAZE. moje ostatnie zdanie tyczylo sie wypowiedzi wczesniejszej o wedrowce plemniczkow do jajeczka kiedy sa poza organizmem kobiety smieszne

Gość r3ap3r
SleepingSun napisałaś sama ze szanse na ciąże są znikome... ale jednak są więc tabletki powinna wziąć dla 100% pewności???

wiesz co... Szanse są na prawdę małe... A takie środki też nie są obojętne dla zdrowia... Ale jak Twoja dziewczyna się bardzo denerwuje to chyba lepiej wziąć... Bo takie nerwy są na prawdę straszne, wiem bo sama to przechodziłam. Cóż to wy musicie zadecydować. Szanse w każdym razie są małe

Gość Pakito007r
Wiecie ja powiem tak kochałem się z niejedna laską bez zabezpieczenia i do dziś nie widzę dziziusia więc czym tu sie martwic...

Do Patrisiaq. Czy ty myślisz że może dojść do niepokalanego poczęcia????Jak tak to na głowe chyba upadłaś!Ile ty masz lat że zadajesz takie pytania?Bo coś mi sie wydaje że jesteś gówniarą która powinna do książek patrzeć a nie rozkładać nogi!!!!!!

Gość paulinkaaa95
Ej mam takie pytanie czy można zajść w ciąże jak sie nie ma jeszcze wcale miesiączkiii ????????????????????????????

Gość tyt
ale ludzie bzdury piszecie, nie macie podstawowej wiedzy medycznej. jak w pochwie moga byc super warunki dla plemnikow ? co za bzdury, gdyby tak bylo to na swiecie byloby 10 razy wiecej ludzi. w pochwie jest kwasne pH, ktore zabija plemniki, najlepiej jak wytrysk jest w pochwie wtedy od razu plemniki wchodza przez szyjke macicy do macicy i tam sa w miare bezpieczne, bo czeka jeszcze ich dluga podroz do komorki jajowej. jak kobieta miala orgazm w trakcie wytrysku to dzieki skurczom macicy do zaplodnienia moze dojsc w przeciagu 40-50 min. !

Gość tyt
do paulinkaaa95 : nie mozna zajsc bo niby jak komorki jajowe nie sa uwalniane.

Gość Ingaaaaaaaaaaaaaaaa
bralam prysznic z moim chlopakiem, bylismy oboje w majtkach, ale nastapil wytrysk, pozniej po jakims czasie on wkladal paluszki (...) Czy moglam zajsc w ciaze???? :(

Gość Zamyslona18
Witam. Mam takie pytanie. Piesciuszkowalismy sie z moim chlopakiem w wannie i doszlo do zblizenia siurka z pochwa znaczy sie nie byl w srodku tylko dotykal po calej mojej cipce. Nie bylo wytrysku. Bylam 2dni po okresie i sie zastanawiam czy moglo dojsc do zaplodnienia?

Gość niewierzę
1.Pochwa ma kwaśny odczyn, plemniki gina momentalnie, jedynym "przyjaznym środowiskiem jest właśnie szyjka macic.gdzie musi nastąpic wytrysk lub prezniesienie duzej ilości spermy np.na palcach(choc to raczej cud bo palce tak głęboko nie wejda) 2.Środki chemiczne- płyn do kapieli, mydło tez skutecznie je niszcza. Bez stosunku, wprowadzenia penisa do pochwy nie ma ciąży! ludzie! jakby tak było to pomyślcie co by się działo na basenach! jeden spuściłby się do wody i 30kobiet zachodzi w ciążę! plemniki nie czychają w wodzie na okazję jak by tu wpłynac do pochwy.

Gość Zamyslona18
Dobrze zgadzam sie. Ale mi chodzi o ten konkretny przyklad. W wannie nie ma srodkow chemicznych a z siurka zawsze cos wycieknie "polucja" i czy z takiego czegos moze cos sie stac? Nie bylo go w pochwie tylko podniecal mnie nim po lechtaczce i tak jak by "wsadzal" ale nie wsadzal tylko z brzegu dziurki tak.

Gość fasolka...
można też być w ciaży jak sie pierze bielizna w tej samej pralce:-)hihhiih

Gość dr.Szczembierski
Przykro mi bardzo ale muszę Cię poinformować, iż nie ma możliwości zajścia w ciążę poprzez wspólną kąpiel. Wszystkie te historyjki, które tu musiałem wcześniej przeczytać to zwykłe bujdy młodych nastolatek, która boją się przyznać przed rodzicami do współżycia, i dlatego wymyślają "bajeczkę o basenie". Powtarzam jeszcze raz, iż nie ma możliwości zajścia w ciążę od tak sobie. Nie masz się czym przejmować! ;D Pozdrawiam ;)

Gość ciaza???
jak sie z nim kapalas to nie mozesz zajsc w ciazy poniewaz plemniki umieraja w wadzie i nie maja zadnych szans na przezycie wiec nie masz sie czego bac:)

Gość Zaniepokojona:(
Chciałabym poznać odpowiedź na pytanie, które zadała Zamyslona18

Gość help..
mój chłopak spóścił mi się na brzuch. byłam bez majtek. trochę poleciało na pochwę, ale on to potem wytarł ręcznikiem. czy jest możliwe że mogę być w ciąży? okres mam mieć za tydzień a wtedy były moje dni płodne. może być ciąża?

Gość Wiśnia,
Może być

Gość help..
tylko nie wiem dokładnie czy sperma wleciała do środka..

Gość Wiśnia,
W takich sytuacjach "środowisko" jest wilgotne, a to bardzo sprzyjające warunki do przemieszczania się plemników. Ja napisałam, że może być, a nie że na pewno jest. Prawdopodobieństwo istnieje.