Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrysiaq

Zajść w ciąże przez wspolna kapiel...?

Polecane posty

Witam ! chciałam zapytac czy jest możliwosć zajścia w ciąze podczas kąpieli z chłopakiem jeżeli ten nie miał wytrysku ale penetrował mnie palcami.?

Gość annje
Ludzie powalacie mnie :D

Gość tak to właśnie jest
jak dzieci zabierają się za sex !

Gość azzaa
Co z płynem? Czy zapłodni cię w kąpieli?? :O Jeśli tak myślisz to uważaj na basenach i jeziorach.

Gość azzaa
No może plemniki same wpłynęły. Po co im palce. Weź wyluzuj a na przyszłość nie zabieraj się za seks skoro masz potem takie obawy.

Gość madziulka96
Witam, znalazłam ten temat i mam właśnie bardzo podobny problem... Uprawiałam seks z chłopakiem i po on spuścił się na mój brzuch oczywiście później powycierałam go i on także swój członek ale później poszliśmy razem do kąpieli i boję się że jakieś małe ilości spermy zostać a pod czas kąpieli on jeszcze wpychał palce mi do pochwy, ale wcześniej namydlał gąbkę i mył mnie. Jest jakieś prawdopodobieństwo że zajdę w ciążę?? 2 dni wcześniej skończył mi się okres. Pomóżcie bo nie wiem co już robić...

Jesli tak to ta bym musiala byc juz kilka razy w ciazy:) Zanim zaczelam wspolzyc z chlopakiem a teraz moim mezem mielismy takie zabawy podczas kapieli. Nawet o tym nie myslalam bo wiem ze to niemozliwe.

Gość madziulka96
Dziękuje za uspokojenie. A czy jak na początku robiliśmy to bez zabezpieczenia to czy mogło coś się stać??

Gość gośćbakoma28
Jakby od kąpieli zachodziło się w ciąże to 80% kobiet które chodzą na basen byłyby zapłodnione:D