fatamorgana 0 Napisano Czerwiec 26, 2005 czy wasi ginekolodzy sie do tego stosuja? lekarz mojej kumpelimneu wiecej co pol roku, co rok zmienia tabletki, a moj wciaz przepisuje mi te same.... czy ktos wiec cos dokladniej dlaczego tak podobno powinno sie robic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piegowaty fiołek 0 Napisano Czerwiec 26, 2005 Co za bzdura? Jesli tabletki nie powoduja u Ciebie zadnych skutkow ubocznych, to po co je zmieniac? Nie rozumiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słitka 0 Napisano Czerwiec 26, 2005 Zgadzam się z piegowatym fiołkiem jeżeli masz dobrze dopasowane tabletki to nie ma potrzeby by ich zmieniać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fatamorgana 0 Napisano Czerwiec 26, 2005 no wlasnie tez tak myslalam... musze zapytac mojego lekarza... a wy dlugo bierzecie te same? ja biore harmonet, on ma nika zawartosc hormonow i moze dlatego za jakis czas ta dawka moze byc dla mnei za mala? bo to chyba niemozlowe zeby organizm przywyczail sie do wyzszego stezenia hormonow... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słitka 0 Napisano Czerwiec 26, 2005 ja już nie biorę tabletek od roku, a brałam przez 2 lata ciągle te same. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mejsi Napisano Czerwiec 26, 2005 Zależy od tabletek jedne można brać 2 lata inne 3 lata. Po tym okresie trzeba zmienić tabletki albo dac chwilę odpocząc organizmowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach