renatka 0 Napisano Czerwiec 26, 2005 pekla nam gumka, co robić.... byl to okres niepłodny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ......... Napisano Czerwiec 26, 2005 Idź do lekarza, niech ci zapisze postinor... I to koniecznie. nieważne, czy to był okres niepłodny. Swoją drogą dziwne, że podejmujesz się współżycia, a nie wiesz, co robić w razie wpadki. :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cccccc Napisano Czerwiec 26, 2005 Jak był niepłodny to czym się martwisz??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renatka 0 Napisano Czerwiec 26, 2005 pojde jutro do gina mam nadzieje ze mi przepisze..strasznie sie boje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renatka 0 Napisano Czerwiec 26, 2005 od Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ombledonka Napisano Czerwiec 26, 2005 Boshe, jak ja nie cierpię Renatek, same idiotki! :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koziar Napisano Czerwiec 26, 2005 Bez kitu ^^ Mam kuzynkę Renatkę, słodka idiotka =] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach