Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlenka

help help help !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość marlenka

ej dziewczyny co to może byćpo pieszczotach palcem z moim facetem zauważyłam u siebie krwawienie ale tylko przy silnych pieszczotach .... czy to coś poważego (mam nadzieję ze nic typu ciąża) czy poprostu mi coś tam zadrapał???? dodam że krwawienie nie jest obfite i nie trwa długo /...... plis piszcie :( :( :(

Gość cykorekk
wydaje mnie sie, ze nasze wnetrze jest wyscielone delikatna skorka, ktora mogla byc przypadkiem przez Twojego chlopaka zadrapnieta.. nie wiem, ... to sa tlko moje domysly;) pozdrawiam

Gość Elutka_111
Na Twoim miejscu, jeżeli będzie dlugo trwać lub jeżeli te krwawienia są obfite poszłabym do ginka:)

Gość madagaskar-tecza
hmmm ... Elutka ma racje ... jeśli będzie ono długie to radze iść do ginekologa ... z drugiej strony to się jednak zdaża .. znaczy słyszałam że jest lekkie krwawienie po stosunkach czyli nie wyklucza się że po pieszczotach też może wystąpić ;) na wszelki wypadek zrób sobie test ciążowy :) wiesz lepiej być pewną wcześniej niż później ;) będzie dobrze i nie martw się :) prawdopodobieństwo że jesteś w ciąży albo że coś Ci jest poważnego jest znikome :) aha i jeszcze jedno :) jeśli nie chcesz mieć takich krwawień powiedz swojemu chłopakowi żeby był bardziej delikatny albo żeby uważał bardziej